Начало Здравна медиа Видео Научни Какво казват лекарите за постите - физическо, но и духовно пречистване

Какво казват лекарите за постите - физическо, но и духовно пречистване

Какво казват лекарите за постите - физическо, но и духовно пречистване - изображение

"Ям, следователно съществувам" е темата на днешното ни видео. Безопасни ли са постите и курсовете на пълно гладуване за хората? Ще чуете мнението на д-р Лилия Грудева, диетолог.

Постите са също начин на пречистване и много хора се стараят да ги практикуват редовно. Те имат своя физически, но и преди всичко духовен смисъл.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 

 

 

 

 

Официален Youtube канал

 

 MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноВидеоЛайфстайлРецептиНовиниДиетиПсихологияХранене при...ИсторияАлт. медицинаСпортАнкетиСнимкиНормативни актовеЛеченияТестовеЗаведенияБотаникаИнтервютаОрганизацииКалкулаториПроизводители