Начало Здравна медиа Здравни новини Вижте каква е храната, която лекува, в брой 22 на вестник "Фрамар"

Вижте каква е храната, която лекува, в брой 22 на вестник "Фрамар"

Вижте каква е храната, която лекува, в брой 22 на вестник "Фрамар" - изображение

Мислите, че щом страдате от есенциална хипертония, никога няма да се излекувате? Грешите, казва д-р Георги Гайдурков в специално интервю за вестник „Фрамар", хипертонията се лекува за две седмици, а свалянето на килограми е... най-лесното нещо!

В темата на броя ви срещаме още с главния диетолог по лечебно хранене на Лечебен център "Vita Rama" Георги Славов, от който научаваме как вегетарианското хранене лекува тялото, ума и духа ни.
След като вече сме пречистени, заредени и готови за нови пътешествия, стягаме раниците и потегляме заедно с Боян Палазов по пътя на Пилигримите, по-известен като Ел Камино.
В новия брой на вестник "Фрамар" ще научите още кои са най-абсурдните страхове на майките и какво да правим, ако детето ни е пълничко...
Прочетете също каква е истината за уискито и защо се използва в медицината от векове. И когато си помислите, че адреналинът ви е вдигнат на максимум, ще ви докажем, че винаги може повече, особено когато сте зад волана с Ина Пенчева, една от най-добрите дрифтъри - жени в България.
И все пак, за да успокоим малко емоциите, ще ви покажем как да си приготвяте здравословна закуска всеки ден, както и няколко лечебни рецепти с... вкусни праскови!

От тук може да прочетете брой 22 на вестник "Фрамар" в електронен формат.

За Framar.bg:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА