Начало Здравна медиа Здравни новини Със СКЕНАР терапията лекуват болки в гърба в „Медлайн-Централ Хоспитал“, Пловдив

Със СКЕНАР терапията лекуват болки в гърба в „Медлайн-Централ Хоспитал“, Пловдив

Със СКЕНАР терапията лекуват болки в гърба в „Медлайн-Централ Хоспитал“, Пловдив - изображение

Болки в гърба ще се лекуват със СКЕНАР терапия във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив. Там работят сертифицирани терапевти от Асоциация „Скенар България“ с над 10-годишен опит. Те прилагат медота СКЕНАР за лечение на едни от най-разпространените страдания в съвременния живот – заболявания на опорно-двигателната система.

Абревиатурата СКЕНАР означава Самоконтролируем Енерго-Невро Адаптивен Регулатор. Това е уред, който на базата на електрически импулси, близки до нервните импулси в човешкото тяло, възстановява и регулира енергийното ниво в организма. СКЕНАР терапията подобрява имунитета, повишава устойчивостта, постига бързи резултати при лечение на стрес, физическо или умствено натоварване. Ефектът настъпват бързо, поради хармонизирането и балансирането на енергийната система.

Терапията намира широко приложение при болести на опорно-двигателната система, на периферната и вегетативната нервна система, при дископатия, при невралгии и неврити, както и различни по произход болки в гърба. Изключително подходяща е както за възрастни, така и за деца. Уредът се настройва индивидуално за всеки отделен пациент. Процедурите не са болезнени. По един доста елегантен начин организмът успява да мобилизира собствените си възстановителни способности, енергийния баланс и обменните процеси.

Уредът е разработен за секретна руска програма, която е имала за цел да поддържа здравето на космонавтите без нуждата от медикаменти. Малкото устройство става достъпно след демократичните промени в Русия, но вече и известно в цял свят.

По статията работи: Велина Неделчева
Източник: „Медлайн-Централ Хоспитал“, Пловдив
Снимка: „Медлайн-Централ Хоспитал“, Пловдив


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноАлт. медицинаСпециалистиПсихологияНовиниЛеченияОрганизацииЛайфстайлСоциални грижиИнтервютаЗдравни съветиИсторияСпортСнимкиКлинични пътекиЗаведенияНормативни актовеСпорт и туризъмОбразованиеАптеки