Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Комплиментите са по-важни за жените от скъпите подаръци

Комплиментите са по-важни за жените от скъпите подаръци

Комплиментите са по-важни за жените от скъпите подаръци - изображение
Никакви подаръци не могат да заменят комплиментите, които всяка жена предпочита да чува по свой адрес, показва проучване на британски учени.

Усилията на мъжете да спечелят сърцето на избраницата си се свеждат до бонбони, цветя, вечеря и скъпи подаръци. Но според ново изследване умело подбраните думи за красотата и характера на жената са много по-ефективен начин да я покорите.

В анкетата са участвали 1056 жени на възраст между 25 и 45 години. Всички те били попитани какво във всекидневния им живот им носи най-голямо удовлетворение. Ловките комплименти са най-приятни за жените, много повече дори от кутия шоколадови бонбони.

41 % от представителките на нежния пол споделят, че комплиментите им подобряват настроението. 35% харесват да получават ласкателствата със SMS. "Афоризмът "Жените обичат с ушите" беше потвърден на 100%", обясняват специалистите.

За Framar.bg:

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиПсихологияНовиниИсторияХранене при...СпортАлтернативна медицинаБотаникаФизиологияСоциални грижиАнкетиОрганизацииТестовеЗаведенияКлинични пътекиНормативни актовеРецептиДиетиЛеченияСпециалисти