Най-сочното говеждо месо е от френски крави, напоявани с червено вино

Френските животновъди отглеждат най-вкусното и сочно говеждо месо в Европа. Оказа се, че тяхната тайна е напояването на кравите им с червено вино.
Някои от най-добрите ресторанти в Париж вече търсят месо от "опиянени" крави, защото доказано червеното вино го правило по-крехко и вкусно. Експериментът бил проведен в южната област на Франция Еро, където три крави пили местни вина в продължение на четири месеца Скоро след това станало ясно, че кравите които се хранят с вино в смес от ечемик, сено и грозде са "щастливи крави", от които излиза по-сочно месо.
Всяка крава пие по толкова вино на ден, колкото е препоръчително от здравните власти. Ако за човек препоръчителното количество е две-три чаши на ден, то за кравите това е литър или литър и половина дневно, поясниха експерти.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 330
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
АМИКС УЕЙ ПРО ЕЛИТ ПРОТЕИН 85% 1000 гр.
ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
ОЛ НУТРИШЪН БИЙФ АМИНО таблетки * 300
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- Сърф ен търф (морски дарове и червено месо) във фолио
- Яхния с телешко месо и грах
- Говежди пържоли в чесново масло с мащерка
- Ризото с говеждо и червено вино
- Азу по татарски
- Задушено месо със сини сливи
- Френска говежда яхния Бьоф Бургиньон
- Говеждо месо с бейби моркови и бира
- Говеждо филе на тиган с черен пипер и вино
- Зеленчуково рагу с месо
Коментари към Най-сочното говеждо месо е от френски крави, напоявани с червено вино