Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Първият в България център за малтретирани животни търси храна

Първият в България център за малтретирани животни търси храна

Първият в България център за малтретирани животни търси храна - изображение
Приютът за малтретирани животни в село Орешак отново търси спешно храна или средства за закупуването й.

Любимците на Вера и Виктор Трендафилови, които са създатели на приюта, не почувстваха глад в студените зимни месеци, благодарение на дарители. Запасите обаче са привършили.

„Приятели, отново се обръщаме към вас с апел за помощ. Докато си намерим спонсор или алтернативна форма за оцеляването на приюта, разчитаме изцяло на вас. Умоляваме ви, не ни забравяйте! Искаме да подчертаем, че особено много се радваме, ако намерите възможност да ни посетите лично", споделят Трендафилови чрез профила на „Приятели на четири крака" във Фейсбук.

Първият в България център за животни, пострадали от човешко насилие, приютява малтретирани животни и възпитава децата на любов към тях. В "необикновената" ферма съжителстват десетки животни с недъзи - коне, някои от тях са сакати, магарета, кози, едната, от които е сляпа, кучета без крайници, виетнамско мини прасенце и др.

„Станете наши приятели и ще се включите заедно с нас в глобалната инициатива срещу жестокостта и насилието във всичките им форми", призовават Вера и Виктор.

Сигурно десетки са начините, по които можем да помогнем, стига веднъж да решим. Орешак е едно прекрасно село на 15-ина км от Варна, заведете децата през уикенда и натоварете малко храна в багажника.

 

А банкова сметка на сдружението е:


ProCredit Bank
Sofia, Bul."Todor Alexandrov" 26
SWIFT code: PRCBBGSF
IBAN: BG 50 PRCB 9230 1013 2253 13
SNC "Priateli na chetiri kraka"
(NGO "Four Legged Friends")
IBAN в EUR: BG 91 PRCB 9230 1413 2253 18
Bul. "Vassil Levski", bl. 4, vh. 6
Varna, Bulgaria

За Framar.bg:

Още по темата:

3.3, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗаведенияНовиниЛайфстайлСоциални грижиСнимкиТестовеНормативни актовеЛюбопитноЗдравни съветиСпециалистиАлтернативна медицинаПсихологияСпортЛеченияИсторияОрганизацииДиетиРецептиХранене при...АнкетиИнтервютаБотаникаПроизводители