Червеното месо уврежда сърцето

Химикалът карнитин, съдържащ се в червеното месо, уврежда сърцето, категорични са американски учени.
Целта на проведеното от тях изследване била да открият защо прекалената консумация на червено месо е вредна за организма ни.
Правителството във Великобритания препоръчва консумацията на червено или обработено месо да не превишава 70 грама дневно.
Според учените консервантите и наситените мазнини увеличават риска от сърдечни проблеми.
Специалистите обаче не са убедени, че те са единствената причина за вредата, която нанася червеното месо.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ПИНОТ НЕРО ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ДОБРА ПАМЕТ * 20 бр. БИОПРОГРАМА
ВИНО СИРА ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
ЛОГОНА ШАМПОАН С ЕСТЕСТВЕНА КЪНА ЗА ЧЕРВЕНИ ИЛИ ОЦВЕТЕНИ В ЧЕРВЕНО КОСИ 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Медици: Ограничавайте яденето на колбаси от какъвто и да е вид!
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Затвориха кухина в сърцето чрез поставяне на специално устройство в предсърдното ухо
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Повет обикновен
- Екстрасистоли
- Тропонин
- Как и колко да варим различните видове месо
- Опасни ли са екстрасистолите?
Коментари към Червеното месо уврежда сърцето