Червеното месо уврежда сърцето

Химикалът карнитин, съдържащ се в червеното месо, уврежда сърцето, категорични са американски учени.
Целта на проведеното от тях изследване била да открият защо прекалената консумация на червено месо е вредна за организма ни.
Правителството във Великобритания препоръчва консумацията на червено или обработено месо да не превишава 70 грама дневно.
Според учените консервантите и наситените мазнини увеличават риска от сърдечни проблеми.
Специалистите обаче не са убедени, че те са единствената причина за вредата, която нанася червеното месо.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ПИНОТ НЕРО ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
ЛОГОНА ШАМПОАН С ЕСТЕСТВЕНА КЪНА ЗА ЧЕРВЕНИ ИЛИ ОЦВЕТЕНИ В ЧЕРВЕНО КОСИ 250 мл
ВИНО СИРА ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
БИЛКОВ ЧАЙ СТОМАШЕН филтър * 20 БИЛКОВА АПТЕКА
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Облекчете сърцебиенето за по-малко от минута
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
- Калциеви антагонисти
- Как и колко да варим различните видове месо
- Опасни ли са екстрасистолите?
- Екстрасистоли
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Електрокардиография
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Ехокардиография
Коментари към Червеното месо уврежда сърцето