Червеното месо уврежда сърцето

Химикалът карнитин, съдържащ се в червеното месо, уврежда сърцето, категорични са американски учени.
Целта на проведеното от тях изследване била да открият защо прекалената консумация на червено месо е вредна за организма ни.
Правителството във Великобритания препоръчва консумацията на червено или обработено месо да не превишава 70 грама дневно.
Според учените консервантите и наситените мазнини увеличават риска от сърдечни проблеми.
Специалистите обаче не са убедени, че те са единствената причина за вредата, която нанася червеното месо.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДЕ ЛА САБЛА ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
СЪНЛАЙФ ВЕНЕН БАЛСАМ С ЕКСТРАКТ ОТ КОНСКИ КЕСТЕН, ЧЕРВЕНА ЛОЗА, МЕНТОЛ И КАМФОР 100 мл
МИКОНАТУР БИО ЧЕРВЕНА МАКА прах 200 г
ВИНО ПИНОТ НЕРО ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Солариум: лечебни ползи и рискове
- Екстрасистоли
- Ехокардиография
- Как и колко да варим различните видове месо
- Компютърна томография (КТ) на гръден кош
- Опасни ли са екстрасистолите?
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Електрокардиография
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
Коментари към Червеното месо уврежда сърцето