Шафранът пази черния дроб от рак
Арабски изследователи стигнали до заключението, че подправката шафран намалява риска от заболяване на черния дроб от рак. При направено проучване било установено, че тази подправка, която дава приятен пикантен вкус и жълт цвят на храната, предпазва и черния дроб от злокачествени заболявания. Лабораторни тестове с животни установили, че добавянето на шафран към храната потиска образуването и разпространението на ракови клетки.
Чернодробният карцином е петото най-разпространено онкологично заболяване и третата водеща причина за смъртност от рак по света. Доказано е, че шафранът притежава антиоксидантни, противоракови и противовъзпалителни свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 5 СН
ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ
ТермолабилниХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 60 ВИТА ХЕРБ
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 15 СН
ФРЕЗУБИН ХЕПА ДРИНК КАПУЧИНО 200 мл
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 30 СН
ХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 30 ВИТА ХЕРБ
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Натурални средства срещу липоми
- Гама-глутамилтранспептидаза (ГГТ, ГГТП)
- Диета № 5а - при хепатити, холецистит, цироза и др.
- Обикновен габър
- Сънотворен мак, Опиумен мак, Мак-градински, Питомен мак
- Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия
- Откриха начина на активиране на рака на дебелото черво
- Радиохирургия
- Киселец, Кози киселец, Козя брада
- Билкова терапия на жлъчна дискинезия или прегъване на жлъчния мехур
Коментари към Шафранът пази черния дроб от рак