Шафранът пази черния дроб от рак

Арабски изследователи стигнали до заключението, че подправката шафран намалява риска от заболяване на черния дроб от рак. При направено проучване било установено, че тази подправка, която дава приятен пикантен вкус и жълт цвят на храната, предпазва и черния дроб от злокачествени заболявания. Лабораторни тестове с животни установили, че добавянето на шафран към храната потиска образуването и разпространението на ракови клетки.
Чернодробният карцином е петото най-разпространено онкологично заболяване и третата водеща причина за смъртност от рак по света. Доказано е, че шафранът притежава антиоксидантни, противоракови и противовъзпалителни свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 5 СН
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 30 СН
ФРЕЗУБИН ХЕПА ДРИНК КАПУЧИНО 200 мл
ХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 60 ВИТА ХЕРБ
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 15 СН
ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ
ТермолабилниХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 30 ВИТА ХЕРБ
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Здрав ли е Вашият черен дроб?
- Натурални средства срещу липоми
- Отстраниха 3,5-килограмов тумор от лицето на жена
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Компютърна томография (КТ) на корем
- Билки и диета при лечение на цироза на черния дроб
- Лецитин: полезни свойства и приложение
- Гама-глутамилтранспептидаза (ГГТ, ГГТП)
- Билкова терапия на жлъчна дискинезия или прегъване на жлъчния мехур
- Преднизон
Коментари към Шафранът пази черния дроб от рак