Шафранът пази черния дроб от рак
Арабски изследователи стигнали до заключението, че подправката шафран намалява риска от заболяване на черния дроб от рак. При направено проучване било установено, че тази подправка, която дава приятен пикантен вкус и жълт цвят на храната, предпазва и черния дроб от злокачествени заболявания. Лабораторни тестове с животни установили, че добавянето на шафран към храната потиска образуването и разпространението на ракови клетки.
Чернодробният карцином е петото най-разпространено онкологично заболяване и третата водеща причина за смъртност от рак по света. Доказано е, че шафранът притежава антиоксидантни, противоракови и противовъзпалителни свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 30 СН
ХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 30 ВИТА ХЕРБ
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 5 СН
ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ
ТермолабилниХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 60 ВИТА ХЕРБ
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 15 СН
ФРЕЗУБИН ХЕПА ДРИНК КАПУЧИНО 200 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Натурални средства срещу липоми
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Компютърна томография (КТ) на корем
- Гама-глутамилтранспептидаза (ГГТ, ГГТП)
- Рентгеново изследване (рентгенография) на корем
- Лецитин: полезни свойства и приложение
- Как гладът убива рака
- Aланин аминотрансфераза (АЛАТ, ALAT)
- Билкова терапия на жлъчна дискинезия или прегъване на жлъчния мехур
- Диета № 5а - при хепатити, холецистит, цироза и др.
Коментари към Шафранът пази черния дроб от рак