Плодовете и зеленчуците предпазват жените от рак на пикочния мехур

Дами, за да предотвратите развитието на рак на пикочния мехур, хапвайте повече плодове и зеленчуци, съветват американски учени.
Те проучили възможността плодовете и зеленчуците да оказват влияние върху ракови заболявания, включително рак на пикочния мехур.
"Плодовете и зеленчуците съдържат хранителни вещества, фотохимикали, а също така и някои антиоксиданти, които предпазват от рак", коментират специалистите.
Според Националният институт за рака всяка година има приблизително по 72,570 нови случаи на рак на пикочния мехур и 15,210 смъртни случаи.
По време на експеримента изследователите открили, че жените, приемали най-големи количества жълти и оранжеви зеленчуци, се оказали с 52% по-нисък риск да развият рак на пикочния мехур. Тези хранителни продукти са най-богати на витамините А, C и Е.
При мъжете не била открита никаква връзка между консумацията на плодове и зеленчуци и заболяването от инвазивен рак на пикочния мехур.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛКА ГРИЙНС саше * 10
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ЕКО БАЛАНС ВИТАМИНИ 39 ПЛОДОВЕ / ЗЕЛЕНЧУЦИ таблетки * 60
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Д-р Веселин Иванов Киров
- Д-р Денислав Исидоров Белинов, д.м.
- Диета №4 - при хронични чревни заболявания
- Лекарството баксдростат забавя прогресията на хронично бъбречно заболяване
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- КП № 265 ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ ПРИ БОЛЕСТИ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ
- Адювантна терапия
- Д-р Нина Хаясетдинова
- Д-р Иван Божидаров Биволарски
Коментари към Плодовете и зеленчуците предпазват жените от рак на пикочния мехур