Начало Здравна медиа Видео Научни Как да предпазим очите си през зимата - интервю с професор д-р Христина Групчева

Как да предпазим очите си през зимата - интервю с професор д-р Христина Групчева

Как да предпазим очите си през зимата - интервю с професор д-р Христина Групчева - изображение

През зимния сезон, слънцето може да увреди очите дори повече, отколкото през лятото. В условието на задържала се снежна покривка, ефектът на слънчевите лъчи се удвоява – заради отразяването им в снега. Топлият въздух от климатика или камината може да причини изсушаване и раздразнение в очите. Необходимо е да бъдем особено предпазливи, когато става дума за зрението на децата.

Екип на MU-Vi.tv разговаря с проф. д-р Христина Групчева - специалист по очни болести и зам. ректор по иновации и транслационна медицина в Медицински университет - Варна.

 

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 

Официален Youtube канал

 

MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

3.3, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиНовиниФизиологияМедицински изследванияАлтернативна медицинаТестовеХранене при...ЛеченияИсторияАптекиБотаникаЗаведения