Начало Здравна медиа Видео Красота и стил Пролетна детоксикация и грижа за кожата - интервю на проф. д-р Димитричка Близнакова

Пролетна детоксикация и грижа за кожата - интервю на проф. д-р Димитричка Близнакова

Пролетна детоксикация и грижа за кожата - интервю на проф. д-р Димитричка Близнакова - изображение

Човек е спокоен и уверен, когато се чувства добре в кожата си. Съвсем естествено е през зимата да качим някой килограм, след студените дни косата да е изтощена, а кожата дехидратирана и повехнала. С подходяща диета, малко спорт и по-специални грижи за кожата и косата, може да влезем бързо във форма. Как да се погрижим за кожата през пролетта и да пречистим организма от вредните съставки и отпадъчни вещества? Чуйте съветите на специалистите!

 

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоНовини