Начало Здравна медиа Здравни новини Високотехнологични решения в естетичната медицина. Какво ново ни предлагат разработчиците?

Високотехнологични решения в естетичната медицина. Какво ново ни предлагат разработчиците?

Високотехнологични решения в естетичната медицина. Какво ново ни предлагат разработчиците? - изображение

Все по-голяма част от пациентите се интересуват и питат за начини и процедури, които да имат бърз, качествен и дълготраен ефект, но без опасни последствия и странични ефекти.

Около това се обединяват лекари и специалисти по естетична медицина от цял свят. Според тях, причината, все повече дами да се насочват към неинвазивни методи е, че резултатът от инвазивните интервенции е временен и никой не може да предвиди как ще изглеждат лицето и тялото след десетина години, тъй като въпреки всичко, кожата продължава естествения си ход на стареене.

Ето защо, съвременната жена, в стремежа си за красота и съвършенство търси алтернативни и безопасни методи за разкрасяване. Основен фактор за пациентите е процедурите да се случват без болка и усилия и да не ги откъснат от работните и домашните им задължения.

Именно в тази насока работят все повече фирми, които създават уреди за неинтензивни терапии и процедури. С напредъка на технологиите, оформянето на тялото може да се случи с помощта на радиочестотни вълни. На този принцип работи популярният BTL Vanquish Me, от продуктовата гама наБТЛ Индъстрийз, при който честотните вълни изгарят мастните клетки, без да увреждат мускулатурата и кожата. Уредът позволява ефикасно и дълготрайно извайване на тялото, без каквато и да е било хирургическа намеса. Този апарат се определя, като първия по рода си безконтактен продукт, който позволява третиране на големи зони и осигурява видими резултати.

Сред другите високотехнологични решения в естетичната медицина, от които можем да се възползваме днес са лифтингът за лице с дермални конци (чрез него кожата се опъва с биорезорбируеми конци, разграждащи се след около осем месеца), мезотерапия, нови апарати за целулит, лечение на косопад чрез стволови клетки и др.

Все повече лекари и пациенти търсят решения за естетично изглеждащи корекции, които да бъдат възможно най-близки до естествените, а съвременните възможности на естетичната медицина позволява това, чрез хай-тек базирани неинтензивни методи и терапии.

 

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитно