Начало Здравна медиа Здравни новини Козметичните процедури вече не са лукс: рентабилни апарати, базирани на най-новите технологии вече и у нас

Козметичните процедури вече не са лукс: рентабилни апарати, базирани на най-новите технологии вече и у нас

Козметичните процедури вече не са лукс: рентабилни апарати, базирани на най-новите технологии вече и у нас - изображение

Вижда се краят на хилядолетната борба с бръчките и увисналата кожа! Със стремглавия напредък на технологиите, естетичната медицина днес може да ни предложи бързи, ефективни и безболезнени решения за перфектен външен вид.

Отдавна и у нас на козметичните процедури не се гледа само като на лукс, който могат да си позволят единствено богатите и известните. Сега вече всеки, който иска да придобие повече самочувствие, като подобри онова, което не харесва в тялото си, има възможност да го направи, без да дава баснословни суми, защото новите методи, осигуряват бързи резултати още след първата процедура.

Благодарение на модерните иновативни уреди за неинвазивни методи на лечение не е нужно да се подлагаме на безброй оперативни процедури, възстановителният етап след които е отчайващо дълъг. Вече са достатъчни само няколко терапии, чиято цена е достъпна, а ефектът е мигновен и дълготраен.

Медицината днес върви към прогрес, благодарение именно на напредъка на медицинската апаратура. Дори и у нас клиниките разчитат на иновативна медицинска техника, за да предложат на пациентите най- доброто. Сред тенденциите, които утвърдително се налагат са лазерните и високочестотните терапии.

На принципа на радиочестотната технология е BTL Exilis Elite, апаратура, разработена от международния гигант в иновациите – БТЛ Индъстрийз. Технологията се справя успешно с отпуснатата кожа, бръчките и целулита. Благодарение на нея, стареенето на кожата може да бъде контролирано - това се случва чрез процес на реорганизация и стимулиране на производството на колаген в кожата.

В епохата на ноу-хау технологиите и на огромния научно-технологичен прогрес, пред нас се отварят купища възможности за постигане на съвършенство и естетична визия.

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитно