Начало Здравна медиа Здравни новини Да бъде ли декриминализирана марихуаната - четете в брой 19 на вестник "Фрамар"

Да бъде ли декриминализирана марихуаната - четете в брой 19 на вестник "Фрамар"

Да бъде ли декриминализирана марихуаната - четете в брой 19  на вестник "Фрамар" - изображение

"Пусни ми филм, ама от онези, които главата ми прожектира. Искам филм, който да ми преобърне реалността, даже да я глътне, ако може, и да ми направи нова... Искам всичко да ми е купон и да не мисля за после."

В този момент може би някой някъде казва точно това. Този някой може да е тъжно хлапе, може да е уморен от депресията си тийнейджър, може да си ти, може и да съм аз, лутаща се в 25-ия час на денонощието си. В тези думи, разбира се, няма нищо лошо, ако тези думи не се отнасят за наркотиците.

Именно за тях обаче ви говорим в брой 19 на вестник "Фрамар".

Представяме ви двете страни на реалността - Крезо от "Контрол", който гласува с две ръце за наркотиците и председателят на сдружение "Майки срещу дрогата" Веселина Божилова. Прочетете и помислете. Ще отбележа само, че и двамата са "ЗА" декриминализацията на марихуаната, но с това общите им позиции се изчерпват.

В брой 19 на вестник "Фрамар" ще прочетете още за изключително успешната арт-терапия за деца с онкологични заболявания, която се прилага в УМБАЛ "Св.Марина"-Варна. Ще намерите историята на Първата дама с най-много обувки на света - Имелда Маркос и (дай, Боже) ще се научите да си "готвите" щастие по рецептите на гуруто на положителното мислене Еленко Ангелов.

Прочетете брой 19 на вестник "Фрамар" в електронен формат тук.

За Framar.bg:

5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА