Начало Здравна медиа Здравни новини Фрамар започва да издава и вестник "Фрамар" с тираж от 80 000 броя

Фрамар започва да издава и вестник "Фрамар" с тираж от 80 000 броя

Фрамар започва да издава и вестник "Фрамар" с тираж от 80 000 броя - изображение

От няколко дни в официалната Фейсбук група на Фрамар е анонсирано едно събитие, което дойде време да обявим и тук - първи брой на вестник "Фрамар" е почти готов и съвсем скоро ще можете да се сдобиете с него.

Идеята за вестник дойде в един от последните слънчеви октомврийски следобеди на 2010. И защото вероятно ще има много въпроси,време е да отговорим на тях, за да е ясно всичко.

Защо вестник?
Защо пък не? Съгласни сме, интернет е всичко, глобалната мрежа успя да погълне толкова много печатни издания, а други да вкара в миша дупка, поради снижените приходи. И затова и изборът ни бе да направим безплатен вестник, а не вестник,който се продава.Въпреки бумът на интернет скоростите и технологиите,все още има места, където те не достигат. В кафенето, където пиеш чай и ръцете ти сами търсят нещо за четене, на скамейката в парка, в автобуса, който пътува няколко часа по магистралата, във влака, вечер на дивана, в моментите, когато ти е писнало от скайп и тракане по клавиатурата - това със сигурност ще са минутите, в които вие читателите ще отваряте и нас, вестник "Фрамар".
Нашата онлайн аптека доставя продукти до абсолютно всяко място на картата на България. Често това са села и градове, в които няма дори и интернет доставчици. Един такъв вестник със сигурност би бил ценен източник на полезна информация и на здраве, защото ние продължаваме да твърдим, че здравето и познанието за него трябва да вървят ръка за ръка.

Защо "безплатен вестник"?
Защото в тази му форма той ще има максимално разпостранение, което не е зависимо от джобовете на читателите. Защото е предвиден и като подарък за лоялните клиенти на нашите аптеки,но и за много други хора от цялата страна. Защото здравето няма цена, така твърдят старите хора. А тук ние сме напълно съгласни с тях.

Какво ще има вътре?
Всичко за здравето и красотата, списано със стил и взискателност. Няма да избягваме и здравната политика, горещи дискусионни теми, нови лекарства и методи на лечение, както и полезна справочна информация за лекари и практики от цялата страна.

Регионален или национален ще е вестникът?
С тираж от 80 000 броя, вестникът ни трудно може да бъде наречен регионален.Още с първия брой успяхме да разработим схема на разпостранение, която да покрие цяла България и да стигне и до най-малките градове и села. С брой 2 ще работим по едно още по-плътно разпостранение,благодарение на мрежите на наши търговски партньори. Планираме и още по-голям тираж - 120 000 броя. Стискайте палци да успеем!

Кои ще са вашите "конкуренти" и как смятате да се борите с тях?
Във Фрамар често си казваме, че има само един начин да изпъкнем над другите - като бъдем по-добри от тях. И именно заради това нямаме намерение да се борим с никого, защото вярваме, че имаме една и съща цел - здрава България. И бихме подали ръка на всеки, за когото това е основен приоритет и грижа. Заедно можем повече, това е една универсална истина, която тепърва ще искаме да наложим.

Как мога да се сдобия с копие от вестника?
Най-лесният начин за това е да си направите поръчка от онлайн-аптеката или да посетите офисите на Европът,които са наши официални партньори по разпостранението му в национален мащаб. Или просто ни пишете и помолете любезно!Електронен вариант на вестника ще се появи и на сайта, за свободно теглене.

Как мога да се свържа с екипа на вестника?
Най-лесният начин е по електронната поща - media@framar.bg.

Как мога да пусна реклама във вестника?
Пишете ни на advertising@framar.bg и ще дискутираме вашето представяне при нас.

Искам да пусна материал, който да се появи на страниците на вестника?
Най-лесната и директна връзка с нас е media@framar.bg.

Кога да очаквам нов брой?
Всеки месец, около 25 число.

Имам още много въпроси...
Винаги можем да ви отговорим, просто ни ги задайте.Ще чакаме и вашите коментари и критика. Не ни жалете, за да станем по-добри и полезни за вас!

И нека да пожелаем успешен и попътен вятър на новия вестник "Фрамар"!

За Framar.bg:

4.3, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА