Начало Здравна медиа Здравни новини За разликата да родиш детето си в Европа... и в България четете в брой 20 на вестник "Фрамар"

За разликата да родиш детето си в Европа... и в България четете в брой 20 на вестник "Фрамар"

За разликата да родиш детето си в Европа... и в България четете в брой 20 на вестник "Фрамар" - изображение

В новия, брой 20 на вестник "Фрамар" ви срещаме с три българки, избрали да вървят по един и същи път, но в три различни европейски страни - Испания, Белгия и България. Запознайте се с техните истории, за да разберете каква е разликата в това да бъдеш майка в Европа... и в България.
Прочетете още какво сподели пред нас красивата и сексапилна Диляна Попова за себе си и към какво призовава всички жени. Още една запленяваща дама - Исабел Алиенде ще трогне сърцата и умовете ни с цитати от нейните световноизвестни книги.
Разгръщайки страниците ни, ще ви се прииска да стегнете куфарите си и да тръгнете към следващата си дестинация, водени от арх. Петър Бакърджиев - мечтателят с раница на гърба, оставащ верен поданик на Негово Величество Пътешествието.
Само в новия брой на вестник "Фрамар" ще научите също колко кучета водачи на незрящи хора има в България, защо някои управители на заведения и банки не ги допускат и кои са десетте молби на кучето водач.
Ако сте родители и търсите начин да покажете на децата си, че и математиката може да бъде забавна, вземете пример от старозагорските ученици от VI ОУ "Св. Никола" и техния Геометричен кадрил!

Тези и още други полезни и интересни статии може да прочетете от тук в електронния формат на вестник "Фрамар".

За Framar.bg:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА