Начало Здравна медиа Здравни новини Новостите във високотехнологичните разработки впечатлиха гостите на NIDays

Новостите във високотехнологичните разработки впечатлиха гостите на NIDays

Новостите във високотехнологичните разработки впечатлиха гостите на NIDays - изображение

Престижната научна конференция у нас за учени, изследователи и инженери, NIDays отвори врати, за да представи последните тенденции в областта на науката и технологиите.

В сградата на хотел Балкан (гр. София) се състоя тазгодишното информационно събитие на National Instruments, озаглавено NI Days. На него присъстваха лектори от Техническия университет, представители на NI и водещи компании на българския пазар. Събитието има за цел да обедини инженери  и специалисти от цялата страна в името на науката.

Мисията на научния форум е обмяна на опит и информираност, относно най-новите продукти и разработки на водещия доставчик на тестово оборудване, хардуерни и софтуерни решения - National Instruments.

В началото на събитието бяха представени революционни разработки в различни научни направления. Проведените лекции бяха с насоченост нови технологии, научна сфера и образование. Както бе обявено в програмата по-рано, мероприятието се състоя в две зали: Сесия 1 бе проведена в зала Сердика, а Сесия 2 в зала Средец.

Пред участниците бе направена демонстрация и тестове върху продукти, измерване и контрол, които имаха за цел да ги запознаят с високотехнологичните разработки, излизащи на българския пазар.

Специално участие в тазгодишния форум взе и компанията БТЛ Индъстрийз. Фирмата интегрира продуктите на NI в дейността на Тест отделите на всички развойни центрове - София, Прага, Бангалор.

Ръководителят на Тест отдела на БТЛ Индъстрийз - инж. Росен Максимов, представи собствена разработка на база продуктите на NI и изнесе презентация на тема „Базова тестова система за електронни модули“.

Като дългогодишен партньор на NI, БТЛ Индъстрийз разполагаше със свой щанд, на който бяха изложени някои от последните продукти на фирмата. На щанда присъстваха представители  от тестовия отдел на R&D центъра в София и специалисти от HR отдела. Екипът на БТЛ представи част от своите  иновативните разработки и грабна интереса на присъстващите с продуктови демонстрации и тестове.

 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноЛайфстайлСнимкиИсторияНаправления в медицинатаЛичностиОткритияАлтернативна медицинаГеографияОрганизации