Начало Здравна медиа Здравни новини Проф. Мермерски за еликсира на младостта и д-р Симончини за лечението на рак със сода - в 24 брой на вестник "Фрамар"

Проф. Мермерски за еликсира на младостта и д-р Симончини за лечението на рак със сода - в 24 брой на вестник "Фрамар"

Проф. Мермерски за еликсира на младостта и д-р Симончини за лечението на рак със сода - в 24 брой на вестник "Фрамар" - изображение

Ако бъдем верни на поговорката "Всяко чудо за три дни", която така точно се отнася за новините в нашата страна, значи спокойно може да смятаме, че всички вече сме забравили случая с осоленото бебе от Стара Загора, който разтревожи родителите в цяла България. Заради сериозността на проблема обаче, а и понеже смятаме, че това е тема, която заслужава повече от три дни внимание, решихме да ви запознаем с мнението на специалиста по кожни заболявания д-р Виолина Тодева.
В новия 24 брой на вестник "Фрамар" ще прочетете още защо д-р Тулио Симончини е лежал в затвора, представяйки методите си за лечение на рак със сода. И още кои са храните, които по естествен път ни защитават от кошмарната болест.
Специално за читателите на вестник "Фрамар" професор Мермерски разкрива рецептите си за търсения еликсир на младостта и още лесни и достъпни природни лекове от чесън, кисело мляко и мед.
Читателите, които ни изпратиха своите въпроси за рубриката "Д-р Фрамар отговаря", ще намерят отговорите им, дадени от лекарите консултанти на Национален здравен портал Framar.bg.
Как всъщност се лекува проблемът с кървящите венци? Прочетете съветите на специалиста по дентална медицина д-р Малина Димитрова.
Тези и още вълнуващи и полезни неща ще откриете само в новия брой на вестник "Фрамар". Прочетете го в електронен формат тук.

 

За Framar.bg:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА