Начало Здравна медиа Здравни новини Ще имаме ли някога качествено здравеопазване четете в брой 21 на вестник "Фрамар"

Ще имаме ли някога качествено здравеопазване четете в брой 21 на вестник "Фрамар"

Ще имаме ли някога качествено здравеопазване четете в брой 21 на вестник "Фрамар" - изображение
Поредният парадокс в държавата ни е, че може би един от най-нездравословните фактори, на които е подложен българинът, е самата здравна система. Ще бъде ли подреден някога хаосът в българското здравеопазване, как и кога? На тези наши въпроси отговарят зам.-председателят на БЛС и зам.-председателят на Националната пациентска организация в специалната тема на вестник Фрамар.
Няколко месеца след опита за революция и все още с надежда за по-добра България, лично от Васко Кръпката научаваме защо е най-добре да се живее право срещу бурята. В новия брой четете още не се ли страхува за репутацията си олимпийският шампион Йордан Йовчев, след като влезе в политиката и какъв е начинът да се създават шампиони.
Всеки ден бързате, хапвате на крак и лягате изморени, за да започне всичко отначало на следващата сутрин. Обричате ли на този нездравословен режим и децата си? Прочетете шестте златни правила за полезен детски обяд!
Ако все по-трудно намирате повод за усмивка, вижте съвета на художничката Ерна Ангелова, за да осъзнаете колко вдъхновяващ е животът. И ако се вдъхновите толкова много, че решите да се ожените, не забравяйте нашите съвети за екологична сватба!
Какви са опасностите при рентгеновите изследвания, колко лековито е глухарчето и други любопитни и полезни факти ще откриете в новия брой 21 на вестник Фрамар.

От тук можете да прочетете вестника в електронен формат.

За Framar.bg:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА