Начало Здравна медиа Здравни новини Новият брой на вестник "Фрамар" за болестта, засягаща семейството, приятелите, обществото и държавата

Новият брой на вестник "Фрамар" за болестта, засягаща семейството, приятелите, обществото и държавата

Новият брой на вестник "Фрамар" за болестта, засягаща семейството, приятелите, обществото и държавата - изображение

Преди 20 години заболяването, за което ще ви разкажем, е било непознато в България. Към момента то застрашава над 500 души, като продължава да засяга нови и нови семейства. По темата на страница 2 разговаряме с Наталия Григорова от "Българската Хънтингтън Асоциация".

В този период от годината, когато алергиите достигат своя пик, решихме да поискаме съвет от алерголога д-р Росица Димитрова. На страница 4 тя ни разказва повече за най-честите алергии, сред които са слънчевата, студовата алергия, както и тази от ухапване на насекоми.

За първата си кино роля, за собствената си житейска философия, за начина си на хранене, музиката и мистериозното число 33 в живота си споделя пред "Фрамар" притежателят на най-очарователната усмивка на българската поп сцена Орлин Павлов. Може да прочетете интервюто с него на страница 8.

В брой 25 на вестник "Фрамар" ще научите още за мощната лечебна сила на брезовия сок и ще прочетете отговорите на читателските въпроси в рубриката "Д-р Фрамар отговаря". Тези и други забавни и полезни публикации сме подготвили на нашите страници за вас.

Може да прочетете вестника в електронен формат ТУК.

За Framar.bg:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА