Начало Здравна медиа Здравни новини Управителят на профилакториума в Перник подаде оставка

Управителят на профилакториума в Перник подаде оставка

Управителят на профилакториума в Перник подаде оставка - изображение

Д-р Венцислав Чунов е подал заявление пред ОбС, с което уведомява, че иска да напусне поста управител на болницата за продължително лечение и рехабилитация. Като мотив посочва лични причини, но както самият той заявява по-скоро причината е, че общинските съветници нямат доверие в него и работата му и затова логичният ход е да подаде оставка.

Д-р Чунов управлява специализираната болница по-малко от година. Управителят твърди, че е направил всичко, което е възможно, за да стабилизира профилакториума. Сериозен проблем са били запорираните сметки заради дълговете за вода и електрическа енергия, а ситуацията се изострила, когато през ноември НАП обяви за продажба здравното заведение.

Председателят на ОбС Иво Савов информира, че му предстои поредната среща в агенцията по приходите и се надява на добро развитие на тежката ситуация. До момента от агенцията искаха да бъдат внесени 20% от натрупания над 460 000 лв. дълг.

Оставката ще бъде гласувана на заседанието в кая на януари.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: mirogled.com
Снимка: viaranews.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияСоциални грижиАнкетиИсторияНормативни актовеЛайфстайлОбразованиеСпорт и туризъмСпециалистиОрганизацииЛюбопитноКомпании и организацииСнимкиИнтервютаКлинични пътекиЗдравни съветиАптекиЛечения