Ароматът на печен картоф предизвиква най-много хубави емоции при жените
Учени доказаха, че миризмата на печен картоф кара жените да се чувстват по-щастливи.
Ароматите, на които ухае кухнята след готвене, може да предизвикат положителни спомени в мозъка. И тъй като повечето жени са емоционални, учените направили експеримента именно върху нежния пол.
Резултатите показват, че печеният картоф предизвиква най-много хубави емоции и връща жените в детството в кухнята на баба им и около трапезата с цялото семейство. Всичко се дължи на съединенията, образувани по време на печене.
"Най-добрият вкус и аромат на картофите се освобождава при печене на минимум 130-140 градуса", отбелязва Саймън Бул, ръководител на изследването.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ФЕРОМОНИ ПАРФЮМ ЗА ЖЕНИ 50 мл.
КОЛЕДНА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КАК ДА РАЗВИЕМ ПОТЕНЦИАЛА НА ДЕТСКИЯ МОЗЪК - д-р ДАНИЕЛ СИЙГЪЛ И д-р ТИНА ПЕЙН БРАЙСЪН - ХЕРМЕС
ТЯЛОТО И ЗВЕЗДИТЕ - Д-Р СТЕФАНИ МАРАНГО И РЕБЕКА ГОРДЪН
СМЕЛИЯТ МОРИС ЕДНА СЕДМИЦА С ГЛАВАТА НАДОЛУ - КАРЛ - ЙОХАН ФОРСЕН ЕРЛИН - ХЕРМЕС
КАК СЕ ЧУВСТВАШ ДНЕС - МОЛИ ПОПЪР - ХЕРМЕС
СТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- За жената с любов: 9 български стихотворения за 8-ми март
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полов акт при жената
- Полезни свойства и приложения на картофите
- 25 мъдри мисли на велики жени, променили света
- Енергийни точки за облекчаване на стрес, депресия и емоционален дисбаланс
- 5 компонента на емоционалната интелигентност
- Хормонална терапия за смяна на пола
- Сладък картоф
Коментари към Ароматът на печен картоф предизвиква най-много хубави емоции при жените