Ароматът на печен картоф предизвиква най-много хубави емоции при жените
Учени доказаха, че миризмата на печен картоф кара жените да се чувстват по-щастливи.
Ароматите, на които ухае кухнята след готвене, може да предизвикат положителни спомени в мозъка. И тъй като повечето жени са емоционални, учените направили експеримента именно върху нежния пол.
Резултатите показват, че печеният картоф предизвиква най-много хубави емоции и връща жените в детството в кухнята на баба им и около трапезата с цялото семейство. Всичко се дължи на съединенията, образувани по време на печене.
"Най-добрият вкус и аромат на картофите се освобождава при печене на минимум 130-140 градуса", отбелязва Саймън Бул, ръководител на изследването.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ФЕРОМОНИ ПАРФЮМ ЗА ЖЕНИ 50 мл.
КОЛЕДНА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КАК ДА РАЗВИЕМ ПОТЕНЦИАЛА НА ДЕТСКИЯ МОЗЪК - д-р ДАНИЕЛ СИЙГЪЛ И д-р ТИНА ПЕЙН БРАЙСЪН - ХЕРМЕС
ТЯЛОТО И ЗВЕЗДИТЕ - Д-Р СТЕФАНИ МАРАНГО И РЕБЕКА ГОРДЪН
СМЕЛИЯТ МОРИС ЕДНА СЕДМИЦА С ГЛАВАТА НАДОЛУ - КАРЛ - ЙОХАН ФОРСЕН ЕРЛИН - ХЕРМЕС
ТОКСИЧНИТЕ ЕМОЦИИ - БЕРНАРДО СТАМАТЕАС - ХЕРМЕС
СТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- Интимно здраве на жената - какво знаем?
- Някои хора лекуват душевни рани, без това да им е професия. Вие от тях ли сте?
- Как сексът променя жената?
- Полов акт при жената
- Причини, признаци и последици от емоционалната травма
- Енергийни точки за облекчаване на стрес, депресия и емоционален дисбаланс
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Асоциативни корови зони
Коментари към Ароматът на печен картоф предизвиква най-много хубави емоции при жените