Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Какво най-много вбесява мъжете?

Какво най-много вбесява мъжете?

Какво най-много вбесява мъжете? - изображение
Жените са красиви и нежни създания, които със своето поведение и изисквания могат да докарат мъжката половина от човечеството до лудост. Ето кои са основните неща в поведението на дамите, които могат да вбесят силния пол.
  • Меркантилност - Когато една дама започне да измерва мъжкото внимание в пари. Разбира се на никой мъж не би му било приятно, когато жената до него се впечатлява единствено и само от похарчените за нея пари.
  • Завишени изисквания - Само като са чели книжки за принцове и истински мъже, девойките започват да виждат във всеки мъж любимия партньор и бързо се разочароват. Оказва се, че идеалният мъж - някакъв митичен персонаж, който се появява на хоризонта примерно на сто години веднъж, затова да го имаш е нереално. У любимия мъж има недостатъци, към които трябва да се отнесем с внимание - тъй като идеални жени също не съществуват. Затова когато девойката започне "всички и наведнъж", трябва да й се каже, че тя също не е идеална и, че е необходимо да обича човека такъв, какъвто е. Липса чувство за хумор. Жените и мъжете различно разбират хумора. Някои момичета имат проблеми с чувството за хумор и често се обиждат. Това им пречи да се избавят от своите комплекси, защото как по друг начин може да си обясните един неподходящ отговор на безобидна мъжка шега? Обикновено, когато мъжът се шегува с вас, той няма нищо лошо в предвид.
  • Изясняване на отношенията - Любовта на момичетата да разговарят и подробните анализи на ситуацията често водят до кавги. Мъжът не обича да му напомнят по няколко пъти в какво не е прав. По-добре се постарайте по-малко да изяснявате отношенията, а да се опитате да ги направите по-обикновени.
  • Неясни намеци - Когато жената се опита нееднократно да намекне нещо на мъжа, при което той въобще не разбира за какво става дума. Защо е необходимо да не кажеш направо какво искаш и не губиш време за намеци?
  • Неумението й да пази тайна - Необяснимо е защо момичетата не могат да пазят тайни. Може би защото обичат да приказват по телефона с приятелки? Изтичането на информация се явява преди всичко именно в тези моменти. Но защо жените се нуждаят от толкова много комуникация? Това не се харесва на мъжете.
  • Бъбривост - Прекомерното общуване по телефона с приятелки по половин час не остава мъжете равнодушни. В лошия смисъл. Това, че на момичетата е необходимо повече време за обмен на информация, може би ненужна - дразни мъжете.
  • Драма от нищо - Излишната емоционалност и неумението да се решават проблемите без създаване на драма - една от женските слабости.
  • Сексуален шантаж - За мъжете е непонятно, защо някои момичета отлагат съгласието си за секс с тях. Защото това е взаимно удоволствие и доста неприятно е, когато момичето дава вид, че за нея това е голяма жертва. Разбира се, част от мъжете и жените не могат да се разберат един друг, навярно в това е и смисъла на отношенията - да направят един на друг живота си по-лек, и да се опитат един друг да се разберат.

 

За Framar.bg:

Още по темата:

3.0, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиТестовеПсихологияСоциални грижиФизиологияАнкетиСпортЛеченияНовиниАлт. медицинаБотаникаХранене при...Клинични пътекиИсторияДиетиСпециалистиАнатомияИзследванияПатологияОрганизацииНормативни актовеРецептиЗаведения