Начало Здравна медиа Любопитно Нашето здраве НОВО! Интензивна грижа за здравето на ставите!

НОВО! Интензивна грижа за здравето на ставите!

НОВО! Интензивна грижа за здравето на ставите! - изображение

Спомнете си колко много се движехте, когато бяхте на 15 години? В часовете по физическо скачахте високо, бягахте на дълги разстояния. С възрастта много неща в живота ни се променят. Дори да сте на 25 или 30 години и да не чувствате никакви проблеми със ставите, първите признаци на промени във вашия хрущял като микропукнатини, които нарушават идеалната му структура, могат да бъдат открити. Казват, че „тялото помни“ и в този случай изглежда съвсем вярно. Различните травми и прекомерни натоварвания в ранна възраст водят до дефекти в структурата на хрущяла, които от своя страна могат да бъдат причина за ускоряване на дегенерацията му. Без изключение след четиридесет годишна възраст се наблюдават изменения в хрущяла. След 50-те вече настъпилите промени в структурата на хрущяла са ясно разграничими. Статистиката сочи, че между 45 и 65 годишна възраст 40% от хората страдат от дегенеративни промени в хрущяла, а при тези над 65 години делът стига до 70%. 

През първата половина от живота си човек обикновено изминава разстояние равно на поне една обиколка на Земното кълбо. Представете си на какво натоварване са подложени нашите стави. За да имаме увереността да направим и втората обиколка, то ние имаме нужда от интензивна грижа за здравето на нашите стави - навреме!

Проензи Интензив

За първи път на българския пазар Валмарк

представя най-новата иновация за грижа  за здравето на ставите - Проензи Интензив  с обогатен състав и мощно действие за:

  • СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ

Освен добре познатата Босвелия, Проензи Интензив е обогатен с още два ценни за ставите природни екстракта. Салицин действа активно върху засегнатите места с осезаем резултат. Куркумин елиминира сковаността и осигурява по-добра подвижност. Пълният комплекс от екстракти осигурява интензивно действие на три нива - блокира неблагоприятните процеси, успокоява и освобождава ставата, за да се гарантира ефективно подхранване и възстановяване. 

  • КОМПЛЕКСНО ПОДХРАНВАНЕ

Формулата на Проензи Интензив включва трите основни изграждащи елемента на ставния хрущял: Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат с висока степен на чистота (над 90%) и Колаген тип II в биологично активен вид. Комбинираният прием на трите заедно е предпочитан от експертите като по-благоприятен за хрущяла и трайно възстановява комфорта при движение.

  • ПО-ДОБРО УСВОЯВАНЕ

Уникалното предимство на Проензи Интензив е включеният патентован BioPerine®*, който значително увеличава усвояването в човешкия организъм на важни съставки за ставите. Според научни проучвания при прием на BioPerine® и Куркумин усвояването е до 20 пъти по-високо сравнено със самостоятелен прием на Куркумин**. Действието на BioPerine®  подсилва ефикасността на Проензи Интензив!

Състав на Проензи
Проензи Интензив възстановява комфорта при сковани крайници, след травми и усилено натоварване. Удобен прием – само 2 таблетки на ден.


ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ ВРЪЩА ДВИЖЕНИЕТО!


Източник: WALMARK

Още по темата:

4.8, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХранене при...НовиниЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноСпортАлтернативна медицинаСпециалистиМедицински изследванияЛеченияКлинични пътекиБотаникаЛайфстайлЗаведения