Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Жените могат да достигнат до оргазъм за 60 секунди

Жените могат да достигнат до оргазъм за 60 секунди

Жените могат да достигнат до оргазъм за 60 секунди - изображение
  Сексът е една от основните съставки в една връзка. По-здравословно обаче е да му се отдавате, когато искате, а не когато трябва, съветват сексолози.

  Изследване на известната компания за презервативи "Дюрекс" (Durex), свързано със сексуалното удовлетворение в Испания, показва, че за 67% от испанците сексът е много важна част от връзката.

  Според проучването испанците правят секс средно 118 пъти в годината, което е над средната стойност за света от 103 пъти.

  Сексуалният акт продължава около 16 минути, по-малко от средното, а именно18 минути.

  49% от анкетираните завяват, че са напълно удовлетворени в сексуално отношение, а 81% от мъжете казват, че винаги достигат до оргазъм в сравнение с 52% за жените.

  И говорейки за женски оргазъм, учени откриха, че жените не винаги се нуждаят от дълга любовна игра, продължителна привързаност, хармонична атмосфера и множество други условия, за да достигнат до оргазъм.

  Всъщност дамите могат да достигнат до оргазъм и за 60 секунди, стига да са оцелили някоя чудотворна поза.

  54% от нежната половина също така би искала да опита "нови дейности".

  Експертите обаче смятат, че това, което наистина има значение за един приятен секс, не е количество, а качество.

  Сексолозите препоръчват по-спокоен сексуален живот, без да си поставяме цели. Да правим секс по-често не значи, че връзката ни е по-удовлетворяваща от тази на друга двойка, която прави любов по-рядко.

  Нещо повече - понякога ефектът е точно обратният - много двойки използват секса за компенсация на емоционалната пропаст помежду им и липсата на истинско щастие.

За Framar.bg:

Още по темата:

3.4, 7 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлПсихологияТестовеФизиологияСнимкиНовиниАнкетиИсторияНаправления в медицинатаЗдравни съветиЗдравни проблемиОрганизацииЛеченияСоциални грижиРецептиАлт. медицинаСпециалистиХранене при...БотаникаСпортПатологияКлинични пътекиНормативни актовеДиети