Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Интелигентен смарт пръстен ще оценява сексуалните способности на мъжете

Интелигентен смарт пръстен ще оценява сексуалните способности на мъжете

Интелигентен смарт пръстен ще оценява сексуалните способности на мъжете - изображение

Британски учени създадоха интелигентен смарт пръстен, тип презерватив, който ще оценява сексуалните способности на мъжете. Това е първото устройство, което неподвластно ще дава обективна оценка на сексуалните възможности на силния пол. Досега се предлагаха гривни и часовници, но специалисти вече са разработили умен презерватив с различни датчици.

Устройството може да разчита скорост, продължителност на половия акт и дори размера на половия член. Освен това може да се определят заболявания, предавани по полов път като хламидиаза и сифилис. Записва се количеството изразходени калории и фиксира различни пози. Всичката информация се съхранява в пълна анонимност.

Подобно и на други изобретения, оценяващи дейността на сърцето, умният презерватив използва наночастици (Nano-Chip Technology) и технологията Bluetooth, благодарение на които се свързва с приложение на смартфона и предава информацията. На външен вид устройството представлява синтетичен каучуков пръстен. Той се поставя в основата на половия член върху предпочитания презерватив. Променя се в зависимост от размера. Пръстенът е предназначен за многократна употреба, за разлика от традиционните презервативи. В него има вграден порт Micro USB, което позволява да се презарежда. За всяко зареждане са нужни от 6 до 8 часа.

Според специалистите този вид смарт презерватив ще даде ясна представа какво се случва и кое може да се подобри за един по-добър и качествен сексуален акт.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: Her.ie, inKhabar

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлЛеченияСнимкиИсторияПроизводителиЗдравни съветиАнкетиФизиологияНовиниЗдравни проблемиОрганизацииНаправления в медицинатаТестовеСпециалистиСоциални грижиРецептиАлтернативна медицинаХранене при...БотаникаСпорт