Начало Здравна медиа Любопитно Нашето здраве Капките "Хепавитал" пречистват черния дроб и подобряват работата на останалите органи

Капките "Хепавитал" пречистват черния дроб и подобряват работата на останалите органи

Капките "Хепавитал" пречистват черния дроб и подобряват работата на останалите органи - изображение
Без значение кой сезон от годината е, човешкият организъм винаги има нужда от пречистване. След дълго боледуване, особено ако лекарят е предписал по-силни лекарства или антибиотици, след не особено успешна и щадяща тялото диета или като корекция на пораженията от алкохола, пречистването има за цел да изведе от организма вредните токсини и да го зареди с енергия и тонус.

Пречистването на черния дроб и грижата за жлъчката е деликатен процес. Капките "Хепавитал" ще направят този процес щадящ и плавен, тъй като агресивната намеса върху тези два важни органа не е препоръчителна. Билковият състав на капките има задачата да помогне за някои здравословни навици, като детоксикацията например. Колко често в годината ще прилагате пречистването зависи единствено от вашето здравословно състояние. И тук, както за всичко хубаво и полезно в живота, важи класическата максима: "Колкото повече, толкова повече". И не на последно място - с капките "Хепавитал" лесно се постига баланс, който може да предпази организма от нови неприятни заболявания.

"Хепавитал" има уникален билков състав. В него влизат лечебни треви, които са били прилагани преди векове от древните индийски лечители. Мъдростта на Изтока е представена с билки от Китай, Япония и Югоизточна Азия, които много успешно се справят с елиминирането на токсините в тялото.

Безпроблемната работа на черния дроб, както и доброто състояние на жлъчката са гарантирани от следните билки, които влизат в състава на капките "Хепавитал":

  • Глюкоманан (Amorpho Phallus Konjac)
  • Изабгол (Plantago ovata)
  • Куркума (Curcuma longa)
  • Лиций (Lycium Barbarum)
  • Розмарин (Rosmarinus officinalis)
  • Джинджифил (Zingiber officinale)
  • Червен кантарион (Centaurium erythraea)
  • Лечебна ружа (Althaea officinalis)
  • Глухарче (Taraxacum officinale)
                       

Компетентният подбор на билките, както и уникалните пропорции на лечебните треви правят капките "Хепавитал" подходящи за превенция и подпомагане лечението на почти всички чернодробни болести. Капките могат да бъдат използвани и за облекчаване на състоянието при вече съществуващи заболявания на черния дроб и жлъчката.

Всички билки се абсорбират много добре от тялото. Част от лечебните растения ще облекчат запека, други ще изхвърлят ненужната вода, трети ще понижат лошия холестерол и кръвната захар.

Капките "Хепавитал" ще предоставят на организма необходимото количество фибри. То е гарантирано от растението Plantago ovata, което успешно предотвратява развитието на различни форми на рак, включително рак на дебелото черво и черния дроб. По-важното в случая е, че традиционната медицина подкрепя тези факти.

Куркумата, глухарчето, както и джинджифилът са използвани не само в Източната медицина. Те са доказали своята ефикасност през вековете в борбата с болестите на черния дроб и жлъчката. Присъствието на билки, които могат да се намерят и по нашите географски ширини се допълва от червения кантарион и лечебната ружа.

Капките "Хепавитал" могат да се използват като поддържащо средство за облекчаване на състоянието при следните заболявания: абсцес и затлъстяване на черния дроб, фиброза и цироза на черния дроб, чернодробна стеатоза, остър калкулозен холецистит, полипи на жлъчния мехур, камъни в жлъчката и други.

Капките "Хепавитал" са отлично средство за пречистване на черния дроб и жлъчката. Тяхното прилагане ще доведе до детоксикация на целия организъм. Освен това, капките "Хепавитал" са задължително допълнение при терапията с капките за отказване на алкохол "Алковитал". Комбинацията между двата продукта, чийто създател е д-р Тосев, гарантира туширането на пораженията, от които страдат хората, злоупотребяващи със спиртни напитки.

След прилагането на капките "Хепавитал" сами ще разберете защо пречистването на черния дроб е толкова важно за добрата работа и на останалите органи.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиФизиологияАлт. медицинаИсторияИзследванияЛюбопитноБотаникаХранене при...НовиниКлинични пътекиСнимкиРецептиПатологияТестовеОрганизацииДиетиСъставкиЛеченияСпортПрезентацииЛайфстайлЗаведения