Хапвайте яйца всеки ден, за да намалите риска от рак на гърдата
Ежедневната консумация на кокоши яйца намалява опасността от рак на гърдата, твърдят американски учени.
Те стигнали до този извод след внимателен анализ на диетите, намаляващи риска от заболяването.
Резултатите от проучването им показват, че в световен мащаб редовната консумация на яйца има значителен положителен ефект.
"Яйцата имат антиканцерогенни свойства, поради което са препоръчителни за закуска", допълват специалистите. Те обясняват ефекта с високото ниво на вещество, наречено холин. Ако една жена си набавя по 450 милиграма от това вещество дневно, намалява риска от рак на гърдата с 24%.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАЙПРОТЕИН ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 500 гр.
ЯМАМОТО НУТРИШЪН СТРОНГ МАСС 2.4 кг
Безплатна доставка за България!СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС НЕЙЛ БЮТИ капсули * 90
АМИКС ЯЙЧЕНИ АМИНОКИСЕЛИНИ 6000 таблетки * 120
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 300 г
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Рак на гърдата
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Ръката на Буда
- Препоръчителна диета за болни от рак на гърдата
- CA 15-3 туморен маркер
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Хормонална терапия за лечение на рак на гърдата
- Клинична патология при злокачествени заболявания на гърдата
- Мамография - какво трябва да знаем
Коментари към Хапвайте яйца всеки ден, за да намалите риска от рак на гърдата