Хапвайте яйца всеки ден, за да намалите риска от рак на гърдата
Ежедневната консумация на кокоши яйца намалява опасността от рак на гърдата, твърдят американски учени.
Те стигнали до този извод след внимателен анализ на диетите, намаляващи риска от заболяването.
Резултатите от проучването им показват, че в световен мащаб редовната консумация на яйца има значителен положителен ефект.
"Яйцата имат антиканцерогенни свойства, поради което са препоръчителни за закуска", допълват специалистите. Те обясняват ефекта с високото ниво на вещество, наречено холин. Ако една жена си набавя по 450 милиграма от това вещество дневно, намалява риска от рак на гърдата с 24%.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ОЛ НУТРИШЪН ЯЙЧЕН БЯЛ ПРОТЕИН 510 г
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 гр.
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ ЦВЕТНИ ЯЙЦА ОТ ТЕБЕШИР 32015
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ВАНИЛИЯ БРЮЛЕ 300 гр.
СПОНСЕР ПАУЪР МУЛТИ ПРОТЕИН 850 гр.
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Рак на гърдата
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Клинична патология при злокачествени заболявания на гърдата
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Вижте как проф. Джейн Плант пребори рака и взриви света със съветите си за справяне с болестта
- Мамография - какво трябва да знаем
- Как да разбиваме правилно белтъците
- Черен пипер и яйца борят косопада
- Какви ястия можем да приготвим с яйца
- На 1 октомври 2019-а НДК ще бъде осветен в розово – цветът на битката срещу рака на гърдата
Коментари към Хапвайте яйца всеки ден, за да намалите риска от рак на гърдата