Начало Здравна медиа Видео Научни Да разбием заблудите - консумацията на захар

Да разбием заблудите - консумацията на захар

Да разбием заблудите - консумацията на захар - изображение
В 21 век имаме лесен достъп до информация. Често живеем с бързо набавено познание за заобикалящата ни действителност. Приемаме фактите, споделени от анонимни източници, за новата истина и заживяваме съобразно тях -  без наистина да знаем кога наистина имаме полза и кога си вредим. В поредицата „Да разбием Заблудите” ще ви срещнем с реални експерти, които ще ни обяснят научната истина за света около нас.

Кой не обича сладко? Дали е възможно да сме здрави и в добра форма без да вгорчим живота си? Как може парченце от любимия шоколад да ни навреди?

Захарта е онова магично вещество, което ежедневно ни придружава, когато сме депресивни, когато скучаем, когато сме унили, отпаднали или просто изтощени. Тя е неизменно до нас и когато се забавляваме и празнуваме. Избрахме да ви срещнем с трима специалисти, за които захарта е нещо повече от удоволствие.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоЗдравни съветиХрани и ястияРецептиСнимкиЛюбопитноНовиниАлтернативна медицинаСпортАнкетиЛайфстайлЕ-тата в хранитеБотаникаЛеченияПроизводители