Начало Здравна медиа Здравни новини Брой 11 на вестник Фрамар - подарък за жените и гордите мъже до тях!

Брой 11 на вестник Фрамар - подарък за жените и гордите мъже до тях!

Брой 11 на вестник Фрамар - подарък за жените и гордите мъже до тях! - изображение

Представяме Ви брой 11 на вестник "Фрамар"! Изданието ни през месец март е подарък за неговите кралици - жените, но и за мъжете до тях, защото всяка владетелка се нуждае от крал, който... да застава гордо до трона й:)

В брой 11 ще Ви припомним думите на актрисата Тиа Карере, която ни зашемети с гениалното си откритие, че красотата може да продължи и повече от 5 минути, разбира се, само ако пластичният ни хирург е добър... А като заговорихме за професионалистите в тази област, още на първа страница ще откриете един от най-добрите в България - д-р Николай Георгиев. Интервюто с него продължава на стр.8, където ви чака друго незабравимо преживяване - няколко минути с жената и майката Ирина Флорин.

А между началото и края ще откриете и посланието ни - не отлагайте, а прегърнете жената до себе си още сега, прегърнете съпругата си, майка си, баба си, дъщеря си, сестра си, направете го още в този момент и не забравяйте, че всичко, от което има нужда Тя, е не да бъде разбирана, а просто обичана...

Толкова с жокерите. Вие сте на ход:)

Свалете вестника в електронен формат

За Framar.bg:

3.0, 4 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА