Начало Здравна медиа Здравни новини ВМА се сдоби с нова регистратура и три нови линейки

ВМА се сдоби с нова регистратура и три нови линейки

ВМА се сдоби с нова регистратура и три нови линейки - изображение

Военномедицинска академия се сдоби с нова регистратура, три нови линейки и четири обслужващи автомобила, благодарение на благодарни пациенти.

С тържествен водосвет днес бяха осветени новата регистратура и автомобилите в присъствието на здравния министър проф. Николай Петров, заместник министъра на отбраната ген.-лейт. (о.р.) Атанас Запрянов, зам.-началникът на отбраната ген.-лейт. Пламен Атанасов, зам.-министърът на здравеопазването д-р Мирослав Ненков и началниците на структурите на ВМА в страната.

Новата регистратура на Поликлиниката на ВМА е от отворен вид, съвременна с модерна система и организация, което ще улесни и облекчи чакането на пациенти пред гишетата.

Автомобилите ще бъдат от изключителна помощ в предвижването на пациенти от една поликлиника до други филиали на ВМА.

Министърът на здравеопазването проф. Петров подари по една икона за регистратурата и новите автомобили в духа на празника Димитровден.

Да е честита поредната придобивка на ВМА. Това е забележително признание и отношение на пациентите към вас“, коментира проф. Петров.

Зам.-министър Запрянов подчерта, че ВМА отдавна се е превърнала в лечебно заведение с уникално професионално ниво, модерна база, утвърдени специалисти и усмихнати пациенти. Академията вече е извоювала позиция и имидж за водеща здравна институция в страната и стремглаво работи в утвърждаването си на международно ниво.

нови линейки

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: vma.bg


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниВидеоЛюбопитноЛеченияЛайфстайлСоциални грижиСпециалистиЗаведенияИстория