Начало Здравна медиа Здравни новини Оцелял след метиловата смърт в Якоруда пак в болница заради алкохол

Оцелял след метиловата смърт в Якоруда пак в болница заради алкохол

Оцелял след метиловата смърт в Якоруда пак в болница заради алкохол - изображение

След като преди няколко месеца в Якоруда 6 мъже починаха вследствие на метилов алкохол, един от оцелелите отново попадна в болница заради алкохол.

Този път 39-годишният Ибрахим Юсеинов се оказа реанимацията в Благоевград заради натравяне с истински алкохол, след като препил. Мъжът е докаран в болницата силно стресиран, че може отново да е натровен с метилов алкохол. Той признава, че няколко поредни дни е пил алкохол с приятели, но след като се е почувствал зле, е потърсил помощ.

Изследванията сочат, че мъжът е силно интоксикиран от големите дози алкохол, които е поел, но според лекарите ще се оправи. Те коментират и че след натравянето му с метанол не е редно да пие алкохол поне половин година и да приема специални медикаменти, но мъжът не се е съобразил с лекарските съвети. Юсеинов бе сред щастливците, които оцеляха след масово отравяне с фалшива ракия в края на миналата година, а шест техни приятели починаха.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЕ-тата в хранитеСпорт и туризъмОбразованиеОрганизацииСпециалистиАптекиЛайфстайлПсихологияСнимкиРецептиЛюбопитноСпортЛеченияИсторияХрани и ястияЗдравни съветиАлтернативна медицинаМедицински изследванияЗдравни проблемиСоциални грижиБотаникаЗаведенияНормативни актовеИнтервютаКомпании и организацииКлинични пътекиАнкети