Апигенинът, който се съдържа в плодовете и зеленчуците, помага при левкемия

Апигенинът, който обикновено се среща в плодовете и зеленчуците, може да спре развитието на два вида клетки при левкемията и да намали шансовете им за оцеляване, твърди Майкъл Пепеленбош от университета в Грьонинген, Холандия.
Изследването показва, че апигенинът може да е ключът към предотвратяването на левкемията.
Учените обаче предупреждават, че според резултатите от изследването веществото проявява устойчивост при химиотерапия, което означава, че може да попречи на стандартното лечение на хора, за които вече е било установено, че са болни от левкемия.
"Апигенинът може да е полезен за предотвратяване на левкемия, но не трябва да се приема едновременно с химиотерапията при вече установени заболявания, тъй като може да възпре положителния ефект от лечението", обяснява Пепеленбош.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АПИГЕНИН ЛИПО капсули * 90 RENUE BY SCIENCE
Безплатна доставка за България!АПИГЕНИН капсули * 120 DOUBLE WOOD
ПРОМОНЕИСС МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 250 мл
ФЕРЗИМ КОЛОНСОЛ капсули * 40
НЕИСС СЕРУМ ПРОТИВ КОСОПАД 125 мл
ПРОБИОТИК 8 капсули * 24 ВЕМОХЕРБ
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Лечение с циклофосфамид
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Млечно смути със замразени плодове
- Терапия с хидроксикарбамид (хидроксиурея)
- Комбинирана терапия с венетоклакс и азацитидин дава шанс на повече болни от остра миелоидна левкемия
- Кисел трън (берберис) - ползи за здравето и състав
- Японска дюля
- Салак
- КП № 242 ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЛЕВКЕМИИ
Коментари към Апигенинът, който се съдържа в плодовете и зеленчуците, помага при левкемия