Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво
Бирата и барбекюто са сред основните причини за появата на тежки заболявания на дебелото черво.
Дори да ги намалим или напълно да се откажем от тях, няма да има ефект за здравето ни, защото е необходимо да не сме ги консумирали поне 15 години.
"Други рискови фактори червеното месо, липсата на физическа активност и тютюнопушенето", каза гастроентерологът д-р Пламен Пенчев.
По думите му генетиката има определено значение за развитието на заболявания, но от голямо значение са и начинът на хранене и на живот.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ХЕЛАТОТЕРАПИЯТА И ВАШЕТО ЗДРАВЕ - д-р Майкъл Дженсън
ХРОНИЧНА ВЕНОЗНА БОЛЕСТ - НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ
ЗДРАВЕ, СИЛА И ЖИВОТ (ЛУКС) - ПЕТЪР ДЪНОВ - ХЕРМЕС
ЛЕЧИТЕЛЯТ МЕДИУМ - НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ - АНТЪНИ УИЛЯМ - ХЕРМЕС
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Левурда, Див чесън
- д-р Елка Маринова Станчева
- Солариум: лечебни ползи и рискове
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Д-р Иванка Иванова Кьолиева
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
- д-р Бехидже Баязидова Садарзанска
- д-р Кремена Петкова Минкова
- Отстраняване на кърлеж
- И билките имат странични ефекти
Коментари към Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво