Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво

Бирата и барбекюто са сред основните причини за появата на тежки заболявания на дебелото черво.
Дори да ги намалим или напълно да се откажем от тях, няма да има ефект за здравето ни, защото е необходимо да не сме ги консумирали поне 15 години.
"Други рискови фактори червеното месо, липсата на физическа активност и тютюнопушенето", каза гастроентерологът д-р Пламен Пенчев.
По думите му генетиката има определено значение за развитието на заболявания, но от голямо значение са и начинът на хранене и на живот.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
НЕЗАЛЕПВАЩА ПОДЛОЖКА ЗА БАРБЕКЮ И ФУРНА HANDY ROAST
НовХЕЛАТОТЕРАПИЯТА И ВАШЕТО ЗДРАВЕ - д-р Майкъл Дженсън
ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
ХРОНИЧНА ВЕНОЗНА БОЛЕСТ - НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ
ЛЕЧИТЕЛЯТ МЕДИУМ - НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ - АНТЪНИ УИЛЯМ - ХЕРМЕС
КАЛЦИЙ 500 мг + ВИТАМИН D3 ефервесцентни таблетки * 20 БИОФАР
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Солариум: лечебни ползи и рискове
- Отстраняване на кърлеж
- Интимно здраве на жената - какво знаем?
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Екстрасистоли
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
- Тропонин
- Опасни ли са екстрасистолите?
- Д-р Иванка Иванова Кьолиева
Коментари към Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво