Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво
Бирата и барбекюто са сред основните причини за появата на тежки заболявания на дебелото черво.
Дори да ги намалим или напълно да се откажем от тях, няма да има ефект за здравето ни, защото е необходимо да не сме ги консумирали поне 15 години.
"Други рискови фактори червеното месо, липсата на физическа активност и тютюнопушенето", каза гастроентерологът д-р Пламен Пенчев.
По думите му генетиката има определено значение за развитието на заболявания, но от голямо значение са и начинът на хранене и на живот.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
НЕЗАЛЕПВАЩА ПОДЛОЖКА ЗА БАРБЕКЮ И ФУРНА HANDY ROAST
НовЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
ХЕЛАТОТЕРАПИЯТА И ВАШЕТО ЗДРАВЕ - д-р Майкъл Дженсън
ЛЕЧИТЕЛЯТ МЕДИУМ - НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ - АНТЪНИ УИЛЯМ - ХЕРМЕС
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- СПЕЦИФИЧНИЯТ ВКУС В УСТАТА МОЖЕ ДА Е ПРИЗНАК НА СКРИТО ЗАБОЛЯВАНЕ
- Електрокардиограма (ЕКГ)
- Лекарства, увреждащи черния дроб
- Състоянието на ноктите на ръцете предупреждава за евентуални заболявания
- Опасни ли са екстрасистолите?
- Техники и натурални средства, помагащи при сърцебиене
- Д-р Иванка Иванова Кьолиева
- д-р Елка Маринова Станчева
- д-р Васил Иванов Иванов
- д-р Георги Николов Георгиев
Коментари към Бирата и барбекюто - основните причини за заболявания на дебелото черво