Скоро шоколадът ще бъде използван и в откриването на рак

Сладките газирани напитки и шоколадът скоро ще бъдат използвани в откриването на рак, твърдят учени.
Британски екип от специалисти разработи техника, с която ще заболяването ще може да бъде идентифицирано, като се наблюдава процесът на усвояване на захар от организма.
Злокачествените тумори консумират много повече глюкоза от нормалната тъкан. Учените установили още, че туморът става по-ясен след консумация на сладки храни и напитки.
Откритието е безспорен пробив в диагностицирането на смъртоносната болести и най-вероятно ще започне да се използва след шест години.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 DR. GREEN
ВИТАЛНИ ГЪБИ капсули * 60 ЕСПАРА
ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ЗА РАКА - ПРОФ. ДАВИД ХАЯТ - ИЗТОК - ЗАПАД
ХРОНИКИ НА РАКА - ДЖОРДЖ ДЖОНСЪН - ИЗТОК - ЗАПАД
РАКЪТ: МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ИВАН НЕУМИВАКИН - ЖАНУА 98
РАКЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН - Отец Романо Заго от Ордена на францисканците минорити
СТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- Лапад, Обикновен лапад, Лопуш
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Пауловния
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
- Д-р Денислав Исидоров Белинов, д.м.
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Покривен дебелец
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Манука
Коментари към Скоро шоколадът ще бъде използван и в откриването на рак