Скоро шоколадът ще бъде използван и в откриването на рак
Сладките газирани напитки и шоколадът скоро ще бъдат използвани в откриването на рак, твърдят учени.
Британски екип от специалисти разработи техника, с която ще заболяването ще може да бъде идентифицирано, като се наблюдава процесът на усвояване на захар от организма.
Злокачествените тумори консумират много повече глюкоза от нормалната тъкан. Учените установили още, че туморът става по-ясен след консумация на сладки храни и напитки.
Откритието е безспорен пробив в диагностицирането на смъртоносната болести и най-вероятно ще започне да се използва след шест години.
Още по темата:
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Британски учени: Морковите съдържат естествени химикали с мощни противоракови свойства
- Доц. Манаси Николов: В България се прилагат два метода за локална хипертермия
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИТАЛНИ ГЪБИ капсули * 60 ЕСПАРА
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 ДР. ГРИЙН
РОВАТЕН капсули * 30
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
Нов ПРОМООРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАД 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Знаете ли, че...
- Промените в тялото, свързани с рак, могат да бъдат забелязани години преди симптомите
- Лапад, Обикновен лапад, Лопуш
- Раковите клетки образуват „киселинна стена“ около тумора
- Онколог: „Ракът вече не е запазена територия за възрастните хора“
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- Биопсия на гърда
- 10 популярни заблуди за заболяването рак и неговото лечение
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
Коментари към Скоро шоколадът ще бъде използван и в откриването на рак