Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Удоволствието от секса и личностните качества

Удоволствието от секса и личностните качества

Удоволствието от секса и личностните качества - изображение
  Екип изследователи от Училището за обществено здравеопазване към Университета "Джон Хопкинс" проучи връзката между степента на развитие на определени качества при мъжете и жените и удоволствието, което получават от секса.

  В експеримента са участвали 3237 доброволци от двата пола на възраст между 18 и 26 години. При жените редовното получаване на оргазъм и удоволствието от оралния секс е тясно свързано с чувството за себеуважение, самостоятелност и взаимност. Професор Аден Галински, ръководител на изследването посочва, че именно тези качества помагат на жените да получават по-голямо удоволствие от интимния живот.

  За мъжете ключово се оказва взаимността. Според професор Галински, именно това качество, ако то е развито в достатъчна степен, помага на мъжете да почувстват по-добре своята партньорка и по-гъвкаво да реагират на нейните нужди.

За Framar.bg:

Още по темата:

4.3, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноТестовеЛайфстайлСнимкиПсихологияЗдравни съветиИсторияЛичностиАнкетиФизиологияЗдравни проблемиНовиниОрганизацииНаправления в медицинатаХранене при...СпециалистиСоциални грижиАлт. медицинаРецептиЛеченияБотаникаСпорт