Шоколадът намалява опасността от инсулт?

Шоколадът намалява опасността от инсулт.
До този извод са стигнали учени след изследване сред около 50 000 души.
Смята се, че причината за това е, че шоколадът е богат на флавоноиди, които имат антиоксидантни свойства, но изследователите от университета в Торонто искат да направят допълнителни проучвания.
"Необходими са още изследвания, за да установим дали шоколадът наистина намалява опасността от инсулт или по-здравите хора просто е по-вероятно да ядат шоколад от останалите", заяви авторката на изследването Сара Сахиб от университета в Торонто, Канада.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛИПОМЕЗИН таблетки * 30
ЛИПОМЕЗИН таблетки * 60
ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ОСТРИ МОЗЪЧНИ ИНСУЛТИ - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ЛИОФИЛИЗИРАНИ СУШЕНИ МАЛИНИ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 300 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Хората с кръвна група А са по-застрашени от инсулт преди 60-те
- Инсулт
- Компютърна томография (КТ) на глава
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Създадоха лекарство, което може да възстанови движенията на пациент след инсулт
- Първа помощ при инсулт
- Личи
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Coumadin
Коментари към Шоколадът намалява опасността от инсулт?