Начало Здравна медиа Научни презентации Ново поколение пробиотик облекчава възпалителните чревни болести!

Ново поколение пробиотик облекчава възпалителните чревни болести!

Ново поколение пробиотик облекчава възпалителните чревни болести! - изображение

Честотата на стомашно-чревните нарушения непрекъснато нараства, като в много от случаите за пълно излекуване е трудно да се говори. Главната цел е постигане на дългосрочно облекчение посредством прецизна терапия и начин на живот, който не провокира симптомите.

Синдромът на раздразненото дебело черво, както и хроничните възпалителни чревни заболявания, представени главно от улцерозния колит и болестта на Крон, са едни от най-често срещаните и в същото време – социално значими здравни проблеми.

Коремни болки, диария, непълна дефекация, подут корем и повишено газообразуване... – тези симптоми са сериозна пречка в ежедневието на мнозина. Макар да намаляват риска от тежки усложнения, конвенционалните методи на лечение в тези случаи никак не са безобидни и употребата им е свързана с много странични ефекти. Ето защо една от най-модерните стратегии за контрол върху стомашно-чревните заболявания напоследък, е включването на специализирани пробиотици към задължителната схема на лечение. Тези продукти не само облекчават симптомите, но и намаляват вредните ефекти на стандартната терапия.

Примадофилус Оптима Colon Support 90 млрд Активни Пробиотици – целенасочена и ефективна грижа за стомаха и червата! Примадофилус Оптима Colon е високодозиран, синбиотичен продукт, ориентиран към здравето на червата и особено към дебелото черво, където проявява антиоксидантно, пробиотично, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Невероятно големият брой пробиотици в състава му - 90 милиарда лактобацили и бифидобактерии във всяка капсула, е гарантиран. Това позволява удобно и надеждно еднократно дневно дозиране, с бърз и много силен ефект.

Примадофилус Оптима Colon е изключително мощен синбиотик, комбиниращ пробиотици и пребиотици. Разработен е от пробиотични култури, произлизащи от човешка интестинална микрофлора, поради което има отлична съвместимост с човешкия организъм. Той спада към все още слабо известните HDS (Human Digestive Strains) пробиотици, източник на истинските микрообитатели на нашите черва, отгледани като култура в строго контролирани условия. Количествата пробиотици във всяка капсула Примадофилус Оптима Colon, са възможно най-големите на пазара – цели 90 млрд! HDS пробиотиците в Примадофилус Оптима Colon се колонизират много бързо в червата и преминават транзит до мястото си на действие, без да бъдат разрушени от стомашните сокове – проблем, често срещан при други пробиотични продукти със слабо и неефективно действие.

Ефекти на Примадофилус Оптима Colon:

-облекчава симптомите при раздразнено дебело черво, възпалителни чревни заболявания, чревни инфекции, причинени от дисбактериоза, остра, пътническа и антибиотик-асоциирана диария;

-потиска патогенната флора, предотвратяват адхезията на патогенните бактерии и гъби;

-потиска растежа на Helicobacter pylori в стомаха (причинителя на язва) и на Clostridium difficile в червата (причинител на псевдомембранозния колит).

-успокоява агресивния автоимунен отговор в чревната лигавица, вследствие на което рецидива на заболяването се отлага значително;

- проявява противовирусно действие и потискат развитието на Escherichia coli;

-понижава възпалението в колона и потискат симптомите при болест на Крон, улцерозен колит и синдром на раздразненото дебело черво;

-намалява свръхпропускливостта на чревните стени за бактериални токсини в хода на възпалението, като ограничава разпространението им в тъканите;

-ускорява излекуването на антибиотик-индуцираните диарии;

-подобрява перисталтиката, нормализира пасажа и има спазмолитично действие;

-значително ефективен в случаите на нарушена флора след антибиотично лечение.

Продуктът е вегетариански в общия смисъл – не съдържа животински суровини, освен малки количества млечна захар като остатък от хранителната среда, в която са култивирани пробиотиците. Може да се използва и в профилактиката на онкологични заболявания, особено в съчетание с куркумин и биофлавоноиди. Произведен от Nature’s Way, USA.

 Над статията работи: Ивайло Тончев

Източник на илюстрацията: perhealthy.com

Статията  е публикувана с любезното съдействие на Nature's Way - България.

 

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ПроизводителиПрезентации