Начало Здравна медиа Видео Тонус и спорт Искаш да тичаш много бързо? Включи в програмата си за тренировки и полуклековете.

Искаш да тичаш много бързо? Включи в програмата си за тренировки и полуклековете.

Искаш да тичаш много бързо? Включи в програмата си за тренировки и полуклековете. - изображение

Ако обичате спринта (бързото тичане на късо дистанции, което изисква експлозивна енергия) и желаете да повишите взривната си сила, с цел развиване на още по голяма скорост - имам един съвет. Наблегнете и на тежките полуклекове с щанга зад врат. Излишно е да уточнявам, че упражнението трябва да се прави с тежест, която можете да понесете. Несъобразено тежката тренировка може да ви причини вреда и контузия. Вижте повече за тях във видео материала, представен от Мартин Гергов.

Мартин Гергов: четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг). Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга за 2001г. към IPF. Фитнес инструктор с опит над 16 години. Автор на публикации в печатни и онлайн издания. Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“, гр. В. Търново и Национална Спортна Академия „Васил Левски“, гр. София. Бях старшина на рота в град Крумовград. Не пропуснах да влезна и във Френския легион в Париж, Франция.  Тренирал съм при:

  • Митко Иванов – Национална Спортна Академия „Васил Левски“;
  • Андон Николов – Олимпийски шампион по вдигане на тежести;
  • Иван Абаджиев – Треньор на редица Олимпийски шампиони;
  • Доцент Димчо Бъчваров – Национална Спортна Академия;

Още биографично инфо

Координати:

Телефон: 0893 889 768
Уеб сайт: www.mgergov.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияСпортВидеоЛеченияБотаника