Начало Здравна медиа Видео Научни Каква е загадката на добрия сън? - интервю с професор Левент Йозтюрк

Каква е загадката на добрия сън? - интервю с професор Левент Йозтюрк

Каква е загадката на добрия сън? - интервю с професор Левент Йозтюрк - изображение

Въпросителните около съня и всичко свързано с него, мъчат учените от векове. Защо спим? Какво се случва докато спим и кой е добрият сън? Каква е неговата продължителност? Според учените съществуват множество методи за подпомагане на добрия сън, но всеки човек трябва да открие кой е най-подходящият за него. В този материал ще видите интервюта с професор Левент Йозтюрк от Тракийски университет, град Одрин и доцент Христо Кожухаров, Медицински университет, Варна.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 

   Официален Youtube канал

  MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗдравни съветиАлт. медицинаПсихологияФизиологияЛайфстайлЛюбопитноНовиниИзследванияИсторияХранене при...СнимкиСпортЛеченияДиетиБотаника