Начало Здравна медиа Видео Life & Style Ники Илиев започна усилен тренировъчен и хранителен план за снимките на новия си филм

Ники Илиев започна усилен тренировъчен и хранителен план за снимките на новия си филм

Ники Илиев започна усилен тренировъчен и хранителен план за снимките на новия си филм - изображение

Актьорът и режисьор Ники Илиев започна усилена хранителна и тренировъчна програма за новия си филм, който ще бъде сниман през май 2019-та. Целта на програмата, която ще бъде изпълнявана в рамките на 3 месеца е най-вече повишаване на мускулната маса.

Тренировките с изцяло базови упражнения се провеждат в най-голямата верига у нас за фитнес и спа „Pulse” . Личното тегло на актьора към днешна дата е 71 кг при ръст 184см. Целта е да се повиши леко мускулната маса, но най-вече на раменете за да се подчертае V-образната стойка на тялото. Наред с повишаването на мускулната маса ще се цели и леко повишаване на релефа на мускулатурата. Тренировките във фитнес залата ще бъдат изцяло с базови упражнения със свободни тежести под наблюдението на личен фитнес треньор.

Видеоматериал от ден 1-ви

Фитнес и спа център „Pulse”, www.pulsefit.bg , тел. 0700 44 044

С личните тренировки на актьора се зае Мартин Гергов, чиито треньори са били Олимпийският шампион Андон Николов и Иван Абаджиев. Мартин е бивш професионален военен, четирикратен шампион на България по силов трибой. Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти в света по мъртва тяга за 2001г (Световно п-во за младежи по силов трибой). Водещ на рубрики за фитнес във вестник “Труд”, Генерична компания „Актавис България“, БН Телевизии, Списание „Mr. BIG“, Списание за бременност и майчинство „9 месеца“ , Framar.bg и други.

Ники Илиев е български модел, актьор и режисьор. Завършил е Френската гимназия в София и Нов български университет – специалност „кино и телевизионна режисура“. Участва в сериала „Забранена любов“ като един от главните персонажи – Мартин Константинов. Гостувал е в предаванията „Шоуто на Слави“, „Здравей, България“ и други. През 2012 г. е режисьор и участник във филма „Чужденецът“. А през 2014 г. режисира и участва във филма „Живи легенди“. В края на 2017 г. излезе третият му филм „Всичко, което тя написа“.

 

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоЛайфстайл