Белтъкът - лек за високото кръвно?
Белтъкът на яйцето може да окаже неоценима помощ в борбата с високото кръвно, твърдят китайски учени.
"Пептидът, който се съдържа в белтъка, понижава кръвното налягане и може спокойно да бъде сравнен с медикамент за сваляне на кръвното, защото ефектът е почти същият", заяви ръководителят на проучването д-р Чжипен Ю.
Учените изучавали действието на пептида, наречен RVPSL, върху лабораторни мишки. Оказало се, че дори и при нагряване 93 градуса по Целзий, той запазва свойствата си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
ЧЕСЪН МАСЛО капсули * 360 ASCOPHARM
ГИНКО БИЛОБА таблетки 60 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
- Протеин (белтък) в кръвта
- Намалете кръвното налягане за 10 минути чрез 8 начина
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Артериално налягане
- Разграждане на белтъци
- Белтък на Бенс Джоунс
- Може спешно да вдигнем или свалим кръвното си чрез масаж на ухото
- Каптоприлов тест
- Как да приготвим яйчните белтъци на сняг за торта, крем, блатове или кекс?
Коментари към Белтъкът - лек за високото кръвно?