Белтъкът - лек за високото кръвно?
                        Белтъкът на яйцето може да окаже неоценима помощ в борбата с високото кръвно, твърдят китайски учени.
                    
                                        "Пептидът, който се съдържа в белтъка, понижава кръвното налягане и може спокойно да бъде сравнен с медикамент за сваляне на кръвното, защото ефектът е почти същият", заяви ръководителят на проучването д-р Чжипен Ю.
Учените изучавали действието на пептида, наречен RVPSL, върху лабораторни мишки. Оказало се, че дори и при нагряване 93 градуса по Целзий, той запазва свойствата си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
ЧЕСЪН МАСЛО капсули * 360 ASCOPHARM
ГИНКО БИЛОБА таблетки 60 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
 - Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
 - Леблебия, Нахут, Сланутък
 - Пълнее ли се от бета-блокерите?
 - Протеин (белтък) в кръвта
 - Пропранолол
 - Мащерката - лек за много заболявания
 - Намалете кръвното налягане за 10 минути чрез 8 начина
 - Може спешно да вдигнем или свалим кръвното си чрез масаж на ухото
 - Излекувайте гастрита си с пилешки воденички
 - За нормално кръвно и силен имунитет пийте чай от борови иглички, шипка и лучени люспи
 
Коментари към Белтъкът - лек за високото кръвно?