Белтъкът - лек за високото кръвно?
Белтъкът на яйцето може да окаже неоценима помощ в борбата с високото кръвно, твърдят китайски учени.
"Пептидът, който се съдържа в белтъка, понижава кръвното налягане и може спокойно да бъде сравнен с медикамент за сваляне на кръвното, защото ефектът е почти същият", заяви ръководителят на проучването д-р Чжипен Ю.
Учените изучавали действието на пептида, наречен RVPSL, върху лабораторни мишки. Оказало се, че дори и при нагряване 93 градуса по Целзий, той запазва свойствата си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
БИОТЕЧ ВЕГАН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 500 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Намалете кръвното налягане за 10 минути чрез 8 начина
- Каптоприлов тест
- Може спешно да вдигнем или свалим кръвното си чрез масаж на ухото
- Разграждане на белтъци
- Белодробна хипертония
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Белтък на Бенс Джоунс
- Артериално налягане
- Артериална хипертония
- Бял имел - женската билка
Коментари към Белтъкът - лек за високото кръвно?