Белтъкът - лек за високото кръвно?
Белтъкът на яйцето може да окаже неоценима помощ в борбата с високото кръвно, твърдят китайски учени.
"Пептидът, който се съдържа в белтъка, понижава кръвното налягане и може спокойно да бъде сравнен с медикамент за сваляне на кръвното, защото ефектът е почти същият", заяви ръководителят на проучването д-р Чжипен Ю.
Учените изучавали действието на пептида, наречен RVPSL, върху лабораторни мишки. Оказало се, че дори и при нагряване 93 градуса по Целзий, той запазва свойствата си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
БИОТЕЧ ВЕГАН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 500 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Разграждане на белтъци
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
- Каптоприлов тест
- Протеин (белтък) в кръвта
- Белтък на Бенс Джоунс
- Какво означават промените в кръвното налягане през деня?
- Излекувайте гастрита си с пилешки воденички
- Артериално налягане
- Намалете кръвното налягане за 10 минути чрез 8 начина
- Как да приготвим яйчните белтъци на сняг за торта, крем, блатове или кекс?
Коментари към Белтъкът - лек за високото кръвно?