Белтъкът - лек за високото кръвно?
Белтъкът на яйцето може да окаже неоценима помощ в борбата с високото кръвно, твърдят китайски учени.
"Пептидът, който се съдържа в белтъка, понижава кръвното налягане и може спокойно да бъде сравнен с медикамент за сваляне на кръвното, защото ефектът е почти същият", заяви ръководителят на проучването д-р Чжипен Ю.
Учените изучавали действието на пептида, наречен RVPSL, върху лабораторни мишки. Оказало се, че дори и при нагряване 93 градуса по Целзий, той запазва свойствата си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛЕКУВАНЕ НА АУРАТА - ВАЛТЕР ЛЮБЕК - ШАМБАЛА
ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА АЛБУФАН * 50
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ТРИФАН * 50
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Разграждане на белтъци
- Протеин (белтък) в кръвта
- Артериално налягане
- Каптоприлов тест
- Как да контролирате високото кръвно налягане?
- Белтък на Бенс Джоунс
- Намалете кръвното налягане за 10 минути чрез 8 начина
- Седем златни правила, за да предпазите бъбреците си
- Измерване и регистриране на кръвното налягане
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
Коментари към Белтъкът - лек за високото кръвно?