Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата

Ново американско изследване установи, че представителките на нежния пол, които хапват повече плодове и зеленчуци, намаляват опасността от развитие на рак на гърдата.
Пъпеши, портокали, чушки, моркови, броколи, спанак и сладки картофи са сред храните, богати на каротеноиди, които помагат в борбата с рака.
Според учените тези вещества, за които отдавна се знае, че имат антиоксидантни свойства, помагат също за предотвратяване образуването на ракови клетки в гърдите заради благоприятното им въздействие върху организма и най-вече имунната система.
"Диета, богата да плодове и зеленчуци с високо съдържание на каротеноиди, е много полезна за здравето. Включително и намалява опасността от рак на гърдата", съобщиха учените от Харвардското медицинско училище, които анализирали предишни изследвания от цял свят.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ
ТЕРАПИЯТА ГЕРСОН. ДОКАЗАНАТА ХРАНИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА И ДРУГИ НЕЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ШАРЛОТ ГЕРСОН, МОРТЪН УОКЪР - ИЗТОК - ЗАПАД
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Рак на гърдата
- Хранене според кръвната група - кръвна група 0
- Лечение при панкреатит
- Д-р Денислав Исидоров Белинов, д.м.
- Хранене според кръвната група - кръвна група А
- Чия, чиа
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Калкулатор индекс на телесната маса
- Лечение на анална фисура
- Хранене според кръвната група - кръвна група тип АВ
Коментари към Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата