Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата
Ново американско изследване установи, че представителките на нежния пол, които хапват повече плодове и зеленчуци, намаляват опасността от развитие на рак на гърдата.
Пъпеши, портокали, чушки, моркови, броколи, спанак и сладки картофи са сред храните, богати на каротеноиди, които помагат в борбата с рака.
Според учените тези вещества, за които отдавна се знае, че имат антиоксидантни свойства, помагат също за предотвратяване образуването на ракови клетки в гърдите заради благоприятното им въздействие върху организма и най-вече имунната система.
"Диета, богата да плодове и зеленчуци с високо съдържание на каротеноиди, е много полезна за здравето. Включително и намалява опасността от рак на гърдата", съобщиха учените от Харвардското медицинско училище, които анализирали предишни изследвания от цял свят.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN ПРЕНАТАЛ МУЛТИ таблетки * 90
Безплатна доставка за България!БУБА ДЕТСКИ МАГАЗИН СУПЕРМАРКЕТ LITTLE SHOPPING 008-911
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Рак на гърдата
- Хранене според кръвната група - кръвна група 0
- Лечение при панкреатит
- Калкулатор индекс на телесната маса
- Хранене според кръвната група - кръвна група А
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Биопсия на гърда
- Д-р Нина Хаясетдинова
- Лечение на анална фисура
Коментари към Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата