Начало Здравна медиа Любопитно Интимно Замразяване на гениталиите за по-прочувствен секс

Замразяване на гениталиите за по-прочувствен секс

Замразяване на гениталиите за по-прочувствен секс - изображение

Нов и странен тренд набира бързо своите последователи в различни страни на света - замразяване на гениталиите за повишаване качеството на секс.

Създателите на техниката криотерапия твърдят, че тя е подходяща както за мъже, така и за жени. Процедурата може да се извърши само от обучени специалисти.

При метода на замразяване температурата на въздействие достига до минус 160 градуса в зоната на гениталиите. Замразяването води до увеличаване на нивото на ендорфини в организма и рязкото повишаване на либидото. Освен това след замразяване областта на гениталиите изглежда много по-привлекателна и млада според специалистите.

С помощта на специално устройство се подава течен водород към интимната област, благодарение на който се получава замръзването. Процедурата трае около половин час. Авторите на методиката уверяват, че при такава екстремна температура, за да се стимулира производството на топлинна, рязко се активират температурните рецептори на кожата. Това способства мозъка да изпраща сигнали в целия организъм.

В резултат на това кръвотока в организма се засилва и заедно с това нараства и нивото на ендорфини, което осигурява естествено чувство на еуфория, наслада и удоволствие.

Относно външния вид на гениталиите, то когато организма усеща хлад, той обменя сигнали с мозъка. Известно време мозъкът възприема замръзналите гениталии като поражение, но след това се опитва да възстанови усещането. В организма се произвежда голямо количество колаген и след замразяването гениталиите изглеждат по-млади и стегнати.

Методиката на криотерапията по-рано се е използвала от спортистите в качеството на алтернативни хладни бани за справяне с мускулните болки. През последните години се използва като подмладяваща методика. Тя подобрява циркулацията на кръвта и повишава скоростта на метаболизма. Укрепва имунитета.

Снимка: Снимка: Boro.gr


5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиНовиниАлтернативна медицинаЛюбопитноЛайфстайлРецептиЛечения