Консумирането на ябълки намалява риска от затлъстяване и диабет
Консумирането на 28 до 35 грама разтворими влакна на ден влияят благоприятно на здравето, уверяват американски учени. Според тях тези влакна имат противовъзпалително действие и могат да подобрят функционирането на имунната система, както и да предотвратят появата на рак на дебелото черво.
Разтворимите влакна се съдържат има в овеса, ечемика, орехите, морковите, сушените плодове, в ябълките и ягодите.
Консумирането дори само на една ябълка може да подсили имунната система на хората и да намали риска от затлъстяване и диабет, твърдят още учените от университета в Илинойс.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ПЮР НУТРИШЪН МАЛИНОВИ КЕТОНИ капсули * 60
ПЮРВИТАЛ МЕТС капсули * 60
ВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИНИ ФИЛТЪР * 120
КОД ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - Д-Р ДЖЕЙСЪН ФЪНГ - ИЗТОК - ЗАПАД
АБОКА ЛИБРАМЕД таблетки * 138
СТАТИЯТА е свързана към
- Нашето здраве
- Таблица за идеалното тегло според ръста и годините за жените
- Диабет
- Как да свалим холестерола и триглицеридите без лекарства
- Как да свалим нивата на кръвна захар без лекарства
- Лечение на инсулинова резистентност: лекарства, добавки и хранене
- Диета № 9 - при диабет
- Калкулатор индекс на телесната маса
- Знаете ли достатъчно за подкожните мазнини в тялото?
- Диета с ябълки за 7 дни
- Инсулин и HOMA-индекс
Коментари към Консумирането на ябълки намалява риска от затлъстяване и диабет