Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни

Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни като къри и люти чушки.
Твърдението е на учени от Китайската академия на науките.
Изследването им е показало, че пикантните храни понижават риска от различни заболявания като рак, болести на сърцето и дихателни проблеми.
Резултатите показват още, че при хората, които включват в менюто си пикантни продукти, рискът от ранна смърт е с 14 процента по-нисък от останалите.
Изключителният ефект за човешкото здраве се дължи на богатото съдържание на витамините С, А, К и В6, калий и конкретно на капсаицина - съставката, която определя лютивостта на чушките.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Лецитин: полезни свойства и приложение
- 5 лесни тибетски упражнения за здраве и дълголетие
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Методи за лечение на анорексия
- Нефрит за привличане на любов, пари и дълголетие
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Уголемената езична сливица е локално състояние и не води до увреждане на далечни органи
Коментари към Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни