Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни

Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни като къри и люти чушки.
Твърдението е на учени от Китайската академия на науките.
Изследването им е показало, че пикантните храни понижават риска от различни заболявания като рак, болести на сърцето и дихателни проблеми.
Резултатите показват още, че при хората, които включват в менюто си пикантни продукти, рискът от ранна смърт е с 14 процента по-нисък от останалите.
Изключителният ефект за човешкото здраве се дължи на богатото съдържание на витамините С, А, К и В6, калий и конкретно на капсаицина - съставката, която определя лютивостта на чушките.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
100 ГОДИНИ АКТИВЕН ЖИВОТ ИЛИ ТАЙНИТЕ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО ДЪЛГОЛЕТИЕ - СЕРГЕЙ БУБНОВСКИ - ЖАНУА 98
ВОДАТА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ - ИВАН НЕУМИВАКИН
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- И билките имат странични ефекти
- Как да запазим здрави нервите си
- Направете си еликсир на младостта от мед и чесън
- Ядки за закуска за остър ум дори в напреднала възраст
- Астаксантин: мощен природен антиоксидант
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- 5 лесни тибетски упражнения за здраве и дълголетие
- Шафранът пази черния дроб от рак
- Направете си еликсир за младост и дълголетие от мед, лимон, чесън и ленено масло
- 12 животни с най-дълъг живот на Земята
Коментари към Ще живеем по-дълго, ако консумираме повече пикантни храни