Начало Здравна медиа Научни презентации Idealica - вашият път към идеалната фигура

Idealica - вашият път към идеалната фигура

Idealica - вашият път към идеалната фигура - изображение

След 25-тата година метаболизмът се забавя, и свалянето на килограми става все по труден процес - това е научен факт. Ако вие сте достигнали тази възраст, сигурно сте забелязвали, че изяденото парче торта на празника и няколкото чаши вино, след няколко седмици си показват влиянието в района на корема и бедрата. Диетата за отслабване става все по-малко ефективна, и не позволява да губим тегло така лесно и бързо, както в младините ни.

Това засяга всички - както жените, така и мъжете.


Революционен подход към стройност и добър метаболизъм без диети.

Диетологията и нутрициологията не стоят на място- с всяка година извършват нови открития, създават продукти и таблетки за отслабване, които помагат за поддържането на стройността и здравето.

Никой няма да успори, че правилно подбрани диети и умерени физически натоварвания позволяват да поддържаме тялото във форма, но, както вече говорихме, след определена възраст става все по сложно да го правим. На помощ идват препарати, които са създадени за това, да ускоряват метаболизма, изгарят мазнините и да се борят с излишните килограми.

На едно от тях ние предлагаме да се спрем по-подробно.

Капки Idealica - вашето ново любимо средство за отслабване и най-простия и приятен пък към стройното и здраво тяло.

Idealica - съчетание от ефективност и ползи.

Капки Idealica са разработени от жена - само този факт говори за много.

Кой, ако не жена, разбира всичките сложности в борбата с излишните килограми, съставяне и съблюдения на строги диети, и препятствията на пътя към идеалната фигура.

Създателката на Idealica много години се е занимавала с изучаването на проблема със затлъстяването и излишните килограми при възрастните хора- както при мъжете, така и при жените. В своите изследвания, тя е изучавала стотици добавки, които хората са използвали в храната си с надежда да отслабнат. Както се оказало, ефективни между тях не се оказали толкова много. Тези, които по-добре от останалите ускоряли метаболизма и изгаряли мазнините, били събрани в едно.

Така и се появили капките Idealica- най-надежния и научно подкрепен способ за избавяне от излишните килограми, за да си промениш живота завинаги, без да се налага да прибягваш към лунни диети, 90 дневни диети за -20кг или повече, токсични таблетки за отслабване и други чисто и просто опасни средства за премахване на тегло.

 

Ефективна профилактика от затлъстяване.

В състава на Idealica влизат най-мощните природни имунустимулатори и изгарящи мазнините съставки, които в най-кратки срокове позволяват да приведем тялото си в идеална форма.

Да поговорим за тях по-подробно.

  • Екстракти от екзотични плодове: рамбутан (съдържа фюиторисин) , кивано и черимоя. Те нормализират кислеността в стомаха, подобряват храносмилането, работата на черния дроб и състоянието на кожата. Способстват за загубата на тегло.
  • Екстракти от зелено кафе и зелен чай. Те увеличават скороста на метаболизма, изкарват излишните течности от организма, свалят оттоците. Изгарят дълбоките подкожни мазнини. Снижават нивото на захарта в кръвта, притъпяват чувството за глад, и благодарение на което, за отслабването не се изисква съблюдаването на строги диети и гладуване.
  • Екстракт от кордицепс. Повишава жизнените сили и устойчивост, подобрява обмяната на веществата.
  • Екстракт от померанца. Преработва подкожните мазнини в енергия, дарява с бодрост. Изгаря калориите, даже в състояние на покой.
  • Пиколинат хром. Способства за бързото насищане, намалява обема на мазните тъкани, повишава ефективността от физическите натоварвания.
  • L-карнетин. Изгаря мазнините и предотвратява повторното им натрупване, нормализира нивото на холестерола в кръвта, повишава работоспособността.
  • Витамини B12, B1, и C. Активизират обмяната на веществата, превръщат мазнините в енергия, повишават тонуса в мускулите. Стабилизират настроението.

Къде са минусите в капките Idealica?

Първо, резултатът зависи от индивидуалните особености на организма.

В хода на изследванията, част от жените успели да свалят 15-20кг в течение на три седмици, а някой от тях успяли да изгубят само 7-9 килограма за същия период.

  • За това ще бъде грешка да считате, че Idealica ще подейства и на вас така, както на вашата приятелка- помниме, че всички ние сме уникални.
  • Второ, да се достигне максималния резултат, тоест да се избавим от всичките излишни мазнини може само, ако съчетаваме Idealica с умерена диета и активен образ на живот.
  • Обърнете внимание на това, когато сте приели капките, вие решавате дали да вечеряте макарони с кашкавал два часа преди сън.

Безусловно, Idealica ще работят даже и в този случай- но не толкова ефективно, колкото биха могли.

Къде можете да намерите капките Idealica?

Вие можете да закупите тези капки в магазин на дребно или да поръчате в интернет директно от вкъщи. Това ще бъде бързо, и конфиденциално :)

Бъдете здрави, стройни и щастливи! Ще се видим на следващия преглед!

Мнението на експерта.

 Алексей Владимирович Ковальков - руски лекар диетолог, доктор на медициснките науки РАЕН, професор разработващ методи на отслабване, автор на книги за отслабване, известен телевизионен водещ. Влиза в списъка на тримата най-търсени московски диетолози по версия на «Forbes».

Аз регулярно изписвам капки Idealica на своите пациенти с проблем от излишни килограми.

По моите препоръчвания за последната половин година, те помогнаха да отслабнат на повече от 750 мъже и жени. 60% от пациентите са оценили ефекта капка като "отличен", 30% като "добър" и 10% като "удовлетворителен". В първите дни от приема на Idealica пациентите отбелязват чувство на лекост и подобряване на настроението. С всеки ден Idealica работи все по-ефективно- това се обяснява с ефекта на натрупване. 80% от моите пациенти си признават, че ще препоръчват Idealica на своите приятели. Средно, за достижение на желания резултат е достатъчно един курс от капките.

Странични и алергични реакций не са били забелязани.

Препоръчвам да си закупите капки Idealica за бързо и ефективно отслабване без диети и гладуване, а също и в качество на общооздравително средство.

Статия с рекламно/информационен характер, информацията е предоставена от Make You Up S.R.O./Словакия

3.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА