Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... По-добре щастлива баба без ангажименти, отколкото капнал родител

По-добре щастлива баба без ангажименти, отколкото капнал родител

По-добре щастлива баба без ангажименти, отколкото капнал родител - изображение
Повечето жени, навършили 50 години, са убедени, че това е най-добрият период от живота им.

Цели 92 процента от анкетираните 2000 жени, прехвърлили този вододел, казаха, че са "по-щастливи от всякога". 80 процента се чувстват не по-малко сексапилни, отколкото когато са били на 20 години, а 86 процента от жените с партньор са категорични, че "сексът на 50 е по-добър, отколкото на 20".

Почти 75 процента от жените над 50 са убедени, че е по-добре да си "щастлива баба без ангажименти, отколкото капнал родител".

По-малко от една четвърт се безпокоят от това, че изглеждат стари, а 70 процента биха отказали козметична операция, ако някой им предложи.

Средностатистическата жена над 50 години се чувства с цели 21 години по-млада. 60-годишните обикновено в съзнанието си са като на 39. На половината от тези жени "не им пука какво мислят младите за тях".

За Framar.bg:

Още по темата:

3.5, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлСнимкиПсихологияЗдравни съветиНовиниСоциални грижиАнкетиСпортХранене при...ЛеченияКлинични пътекиИсторияЗдравни проблемиТестовеОрганизацииФизиологияНаправления в медицинатаСпециалистиРецептиАлтернативна медицинаБотаника