Начало Здравна медиа Здравни новини Световноизвестният лекар д-р Едуард Рослер с лекция в болница "Вита" на тема:„Епидемията „аутизъм“ идва от храненето"

Световноизвестният лекар д-р Едуард Рослер с лекция в болница "Вита" на тема:„Епидемията „аутизъм“ идва от храненето"

Световноизвестният лекар д-р Едуард Рослер с лекция в болница "Вита" на тема:„Епидемията „аутизъм“ идва от храненето" - изображение

Д-р Едуард Рослер е лабораторен лекар, собственик на една от малкото лаборатории в света, които изследват серотонин и допамин в червата. Тя е не само стандарт в диагностиката, но и научноизследователски център. В България д-р Рослер е известен с успешните си терапевтични протоколи за деца в аутистичния спектър.

Заедно със сдружение „Всяка дума“ провеждат изследователски проекти в областта на проблемите в развитието на децата. Както докторът твърди: „Детското развитие и чревното здраве са свързани“. А по какъв начин се случва това, ще научите в Болница ВИТА База 2 на 10 януари 2019 г. от 14 часа в конферентната зала на 6 етаж.

Лекцията е предназначена за родители на деца с проблеми в развитието. Местата са ограничени, предварителното записване е задължително.

Може да резервирате място на тел. 02/ 960 49 84 или на лично съобщение във фейсбук страницата на Болница „ВИТА“.

Източник: Болница "Вита"

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПсихологияЛюбопитноХранене при...Алт. медицинаЗдравни съветиВидеоЛайфстайлИсторияИнтервютаСпортСоциални грижиОрганизацииСнимки